GSC Anket Slavko Vincic Nasıldı?

Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten Slavko Vincic'ın performansını nasıl buldunuz?

• Gayet başarılı, beğendim

Oy: 24 16,0%
  • Rezildi, umarım bir daha maçımızı yönetemez

Oy: 41 27,3%
  • Gri pozisyonları Fener lehine çalmasına rağmen genel anlamda okey

Oy: 85 56,7%

• Kullanılan toplam oy
    150
  • Anket kapatılmış .
Görünmeden ataklarimizi bitirdi duran top kullanıyoruz skinniar kendini yere attı faul verdi Barış Alperin çalımı direk el var avantaja devam ettiriyor Osimhenin ilk yarıdaki pozisyonunda penaltı olduğunu düşünüyorum.

Ozellikle ortasahadaki faullerin yuzde 80ini fenere caldi. 3 4 tanesinde ani hucum olabilirdi

Osimhen penaltisida VAR hakemine yazar net. Biraz kibar pozisyon ama adami bozma fauldur haliyle penaltidir. Yerli hakem verebilirdi bunu

Genel olarak biraz gec duduk caldi

Normal bi hakem ne eksik ne falza

Mac gerginligini iyi tuttu ve eminimki onceligi maci berabere bitirmekti

Bizim penaltı beklediğimiz posyonda aynı harekete ortasaha da alehimize foul çaldı

Birde taliscanın ceza sahamız önünde 90 da kendini yere atmasına türk halemleri foul verirdi

Hatırmda kalanlar bunlar ilk dk den sakinleştikçe aklımıza gelir

deplasman takımı için müthiş

kadıköye de istemeliyiz

Maçtan önce Cüneyt Çakır ile konuşmuş olmalı ki aynı o topuklu herif gibi yönetti.

cok hakemlik birşey olmadı 2 takımda kontrolü hic bırakmadı,kornerler olmasa fener ileri cıkmayacaktı

psv juve macını da benzer yönetmişti

En azından korktugumuz başımıza gelmedi, leminanın pozisyona türkler 50 kere penaltı çalardı musleranın pozisyonda ise net gol kararı cıkardı vardan

Yangın yapmasaydınız dolayacaktım der gibi tavrı vardı.

su maci yerli hakem yonetse ne olurdu sanki? bir hafta boyunca kafamizi miktiler, dikkatimizi dagittilar. herife verilen talimati yerine getirdi ayni zamanda kariyerini cizdirmedi. ne bizi oynatti ne feneri. onlarin amaci zaten maci kitlemekti bunu basarmalarina yardimci oldu utanmaz herif. Parasini aldi gidiyor. lehimize de bir iki duduk uydurdu boylece tamamen tarafli yonetim gostermis gibi olmadi. hain ibo. beceriksiz dursun.

Geri
Üst Alt