GSC Anket Slavko Vincic Nasıldı?

Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten Slavko Vincic'ın performansını nasıl buldunuz?

• Gayet başarılı, beğendim

Oy: 24 16,0%
  • Rezildi, umarım bir daha maçımızı yönetemez

Oy: 41 27,3%
  • Gri pozisyonları Fener lehine çalmasına rağmen genel anlamda okey

Oy: 85 56,7%

• Kullanılan toplam oy
    150
  • Anket kapatılmış .
Benim dikkatimi ceken nokta suydu: Turk hakem olmayinca kimse hakemin etrafina gecmiyor el kol hareketleri de bitiyor. Bugun Turk hakem olsaydi bazi pozisyonlarda hakemin etrafina gecerlerdi ozellikle Fenerli oyuncular buna aliskan. Oyle fazla numara yapabilen bir oyuncu gormedik bu yuzden.

Ne şiş yansın ne kebap modunda yönetti.

Cüneyt’e boşa laf ediyormuşuz.

Rezildi fenerlilerin kendini attığı her pozisyona neredeyse faul çaldı. O skinarın kendini attığı yerde kendisini çok güzel andım

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunu durdura durdura bir hal oldu. Maçı 0-0 bitirmek için herşeyi yaptı...

Aman yanlış yapmayayım havasında maç yönetti hakeme bile tesir etmiş gerginlik. Yoksa Avrupa'da böyle maç yönetse maç vermezler her ikili mücadeleye faul verdi. Lamina eline TR de penaltı verirlerdi o yönden iyidi

Tam bir görev adamı. Yavas yavas maçı kontrolü altına aldı. İstediği zaman oyunu durdurdu. He bizde birşey oynamadık oda hoca faktörü.

🍆 gibi hakemdi. Cüneyt’in yıllarca berabere bitirmeye çalıştığı derbiler gibi maç yönetti. Pozitif futbol zamazingosunu takmayan her hakem yönetir şöyle. Parasını aldı dönüypr.

Bence gayet iyi maç yönetti, en azından Türk hakemlerin örnek alabileceği bir maçtı.

sloven cüneyt çakır. Aynı türk hakemleri gibi yönetti yabancı gelince bizde premier lig futbolu oynatacaklar sandık ota boka çalıyor buda.

Derbilerde Cüneyt Çakır neyse o. Zerre fark göremedim. İnce ince yedi bitirdi. Atakları kesti. 0-0 bitirdi. Çünk biri gol atsa işler karışabilirdi. Çobasına bakıp gitti

Dzeko’nun klasik ayağını çime saplayıp kendini yere bıraktığı pozisyonların alayını çaldı. Osimhen’in pozisyonunda el uyuyor. Verilebilirdi.

Her pozisyona faul çalarak Türk hakem de yönetirdi zaten.

Duran topumuzda Skrniar’ın kendisini yere atışını yemesi inanılmazdı.

Geri
Üst Alt