GSC Anket Slavko Vincic Nasıldı?

Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten Slavko Vincic'ın performansını nasıl buldunuz?

• Gayet başarılı, beğendim

Oy: 24 16,0%
  • Rezildi, umarım bir daha maçımızı yönetemez

Oy: 41 27,3%
  • Gri pozisyonları Fener lehine çalmasına rağmen genel anlamda okey

Oy: 85 56,7%

• Kullanılan toplam oy
    150
  • Anket kapatılmış .
berabere bitmesini istedi sanki maçın.

Satılık herif hocaya sallıyor bı nebze haklı da neymis Mourinho hiç hakem konuşmuyor onu örnek alsın diyor ulan Mourinho her maç sağa sola sallıyor.
Nasil konusmuyor yahu? Gecen Trabzon macinda yikama yaglama cekti de ertesi hafta ayni hakemi gene verdiler fenere? Ustelik tum Turkiye'yi asagladi. Adam konusmaktan baska bir sey yapmiyor ki.

Artik Vincic'e bundan sonra Turkiye'de daha fazla mac verirler, ozellikle stres dozu yuksek maclara.

Cüneyt Çakır gibiydi, fazla gereksiz durdurdu maçı. Takdir haklarını da genelde Fener'den yana kullandı ama öyle aman aman hatalı bir kararı vardı diyemem. Zaten maçta hatalı karar verebileceği bir pozisyon da yoktu.

Leminanın 2-3 tane tertemiz aldığı pozisyonlarda faul uydurması sinirimi bozdu onun haricinde okey

Osimhen'in Pozisyonu Penaltı'ydı ve Fb'ye sürekli faul çaldı.Muslera gününde olup show yapmasa Leminayla beraber bu Konular konuşulurdu ama şimdi de konuşulmalı.Bu hakemin en sevdiğim özelliği Maçlar'ı pek fazla 1 şekilde uzatmaması.Fb taç atacakken Maç'ı bitirdi Türk Hakemler'den 1'i bunu yapamazdı bence yav :D

herhangi bi yerli hakem kdr maçı durdurdu.

bunun dışında birkaç atladığı pozisyon var

dün söyledim, bugün de söylüyorum en önemli mevzu iptal edilen goldü.

x bi yerli hakem bu kdr gergin ortamda oynanan maçta o golü iptal edemezdi.

Fenerbahçeye çalıştı neyseki ince ince çalıştı. Yerli bir hakem yediğimiz golü de verebilirdi, lemina için penaltı da attırabilirdi, hiç olmadı VAR çağrıdırdı çünkü fb inanılmaz sindirmiş yerli hakemleri. Bizim hayrımıza oldu diyebilirim.

Ha bu arada aynı yönetimi birebir yerli bi hakem sergileseydi şuan 2. Sıradaki takım nasıl ağlıyordu Allah bilir.

Cüneyt Çakır gibiydi, fazla gereksiz durdurdu maçı. Takdir haklarını da genelde Fener'den yana kullandı ama öyle aman aman hatalı bir kararı vardı diyemem. Zaten maçta hatalı karar verebileceği bir pozisyon da yoktu.

Ceza sahasına yakın pozisyonlarda atladığı çok net faulleri var bize yapılan. Ne zaman ki alakasız yerlerde bize faul yapıldı onları hiç atlamadı. İnceden doğrayan hakemlerden.

Bence hakem adına şanslı bir maçtı. Çok gri pozisyon olmadı olanları da yabancı hakem ağbii tarafsızlığı ön koşulu ile dert edilmedi aynı kararları Türk hakemi verseydi şu maçta bile onlar iptal edilen gol biz penaltı üzerinden yangın yapıyorduk bunu engelledi milliyeti sadece. Çok ucuz fauller çalması dışında bir sıkıntısı yoktu.

Hakem iyi bir maç yönetmedi ama kimse hakem konuşmuyor çünkü sorun bizde hakem yönetiminden ziyade hakemlere güven kalmaması

Orta sahada aldığımız her topta düdük çalmasaydı iyi diyebilirdim maçın içinden geçti en az 10 kontra şansımızı bloke etti

Cüneyt Çakır tarzı yönetti 35 faul düdüğü çalınmış maçta düt düt düt sürekli duran bir oyun taraflı tarafsız kimle konuştuysam 2 saatimiz boşa gitti muhabbeti yaptılar ...

Art niyetli değildi ama oyunu çok durdurdu o konuda turk hakemlerinden farkı yoktu. Ama bence yinede fena bir maç yönetmedi eyyam yapmadı

herhangi bi yerli hakem kdr maçı durdurdu.

bunun dışında birkaç atladığı pozisyon var

dün söyledim, bugün de söylüyorum en önemli mevzu iptal edilen goldü.

x bi yerli hakem bu kdr gergin ortamda oynanan maçta o golü iptal edemezdi.
net fauldü yaw o kadar değil

leminanın ele ama kesin çağırırdı Türk VAR bence

Kakam gibi eyyamcı. Bokum yönetse daha iyi olurdu ama takımlarda korkak oynadı

Standart türk hakemi. Ortada maç olmadığı için iki taraf içinde içine ettiği birçok pozisyon var ama göze batmadı.

Avrupa maçı gibi yönetmedi, zırt pırt düdük çaldı. Özellikle Fener lehine 2-3 faul uydurdu.

Bariz hatası yoktu. Lemina, Oğuz aydın pozisyonları bence penaltı değil ama Osimhen pozisyonu penaltıydı. Var hatasıydı o da.

Geri
Üst Alt