ŞL'de Beşiktaş'ın Rakibi Arsenal Oldu

ksgdjklsjklsg

henri vurdu gol oldu

gooooooooooooooooolllll

şklsdsgdşksgkşl çok mutluyum la Asdfsfd:D:D:D

Anlaşıldı her zaman olduğu gibi CL'de tek türk takımı olarak yer alacağız.

Şimdi Fikret (t ile) yabancı kısıtlamasını daha da artmasını talep etsin. Ancak şunu unutmasın yabancısı olmasaydı (BA) şimdi kura çekiminde bile olamazdı.

Sığ kafalılar...

Mükemmel oldu mükemmel. Gargalar 2 senedir bizim CL maclarında basarısız olmamız icin her türlü duayı ediyordu. Arsenal iyi bir kosun ama öyle böyle degil. Dısarda 5 icerde 7-8 atsınlar, paramparca etsinler..

Forza Arsenal, Cılgınlar gibi Arsenal'i destekleyecegim..

AL SANA CL :melo:

Yalnız adamlar şampiyonlar ligi maçlarını geçtim ,kurası için bile heyecan yaşayamadı, pat diye Arsenal geldi:asd:

Yakışıklı başkan, mükemmel sol ayaklar, Beşiktaş gelmesin diye dua eden rakipler ve Ba'nın olduğunu düşündüğümde tur şansı %70 tinercilerin elinde.

Beşiktaş bu sene bildiğin Galatasaray'ı kendine düşman etmek için elinden geleni yapttı. Biz böyle değildik yoksa

Şampiyonlar Ligi'ne elemelerden hiçbir Türk takımı katılamaz.

Simdi Arsenal bide bunlara koyar, sonra Arsenal'liler ister istemez TR'de kimin kim oldugunu anlayacaklardir.

Bir taraftar 3-5'ledikleri, diger tarafta kupalari ellerinden alanlar ...

enayi parasi carcur etmek de bir baska oluyor arkadas

oglum biz bu yabanci kuralini neden destek ciktik demeye baslarlar artik

Beşiktaşlı arkadaşım, Arsenal'i hangi Türk takımı yenebilmiş ki biz yenebilelim dedi. Bende aşağıdaki fotoğrafları gösterdim. Ne fotoğrafı dedi, bende tatil fotoğrafları dedim :)

[attachment=12291:2.jpg]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 191
  • 2.webp
    2.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 190
Geri
Üst Alt