ŞL'de Beşiktaş'ın Rakibi Arsenal Oldu

Napoli-Bilbao eşleşmesi iyi olmuş yalnız.

Beşiktaş bu sene bildiğin Galatasaray'ı kendine düşman etmek için elinden geleni yapttı. Biz böyle değildik yoksa

Eskiden Galatasaray - Beşiktaş maçlarında fazla fark atmayalım isterdim. Avrupa maçlarında da desteklerdim Beşiktaş'ı. Peki ne oldu ?

Önce İnönü Stadında Eboue meselesi... Ardından TT Arena tartışması... Beşiktaş taraftarlarının, kendilerini olduklarından fazla yüksekte görüşleri... (Biz de büyük bir takımız demeleri misal. Hatta en büyüğü biziz diyenler bile gördüm)

Bunların hepsini üst üste koyunca, Beşiktaş'ı derbilerde parçalayalım istiyorum böyle. Yenmek yetmez, rencide etmek lazım diyorum.

BugnpnyCMAANwwP.jpg:large

Arsenal'in, Olcay'in muthis sol ayagini alip omzuna koymasini istiyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Iyi para kaldirilir bunlarin 2 macindan :D

"herkes makara yapiyor ama bjk bunlari elerse ne olur" diye düsündüm bir saniye.

sonra güldüm..

"seni sakaci" dedim kendi kendime :-))

Eskiden Galatasaray - Beşiktaş maçlarında fazla fark atmayalım isterdim. Avrupa maçlarında da desteklerdim Beşiktaş'ı. Peki ne oldu ?

Önce İnönü Stadında Eboue meselesi... Ardından TT Arena tartışması... Beşiktaş taraftarlarının, kendilerini olduklarından fazla yüksekte görüşleri... (Biz de büyük bir takımız demeleri misal. Hatta en büyüğü biziz diyenler bile gördüm)

Bunların hepsini üst üste koyunca, Beşiktaş'ı derbilerde parçalayalım istiyorum böyle. Yenmek yetmez, rencide etmek lazım diyorum.

Son 3 yıldır hep derbilerde üstünlük bizde hatta zorlasak birçok maçta 5-6 ya gidebilirdik. Harbi bu sene Beşiktaş yabancı kuralıyla da yaptıklarını tescilledi. en kötüsü onların olsun.

ozil yok yalniz daha takima katilmamis pdolski de öyle

Acaba uefa bjkyi men mi etcek arsenalle oynadıktan sonra

Fenere yapıldığı gibi önce rezil ol sonra kıçına tekmeyi ye :D

İşte öyle her avrupa maçımızda rakibin atkısını açarsan, cenazene böyle Arsenal gelir. Hadi şimdi oturun düşünün kara kara nasıl geçeriz bu turu diye.

Ha bu arada gerçekten 2. olup ŞL'ye gitmek çok zor. Bizim içinde geçerli. Özellikle playofflarda seri başı olmadıkça maalesef turu geçmek çok zor.

Umarım bu sene trabzon karabük beşiktaş AL'de gruplarda mücadele edip puan toplarlar, bizde CL'de bi üst tur falan yaparız. Belki 2-3 snee böyle gidersek CL'ye falan 3 takım gönderecegimiz günler gelir :))

Güzel oldu. Kasamıza fazladan para girer hem de 5+3+1 gibi çağ dışı yabancı sınırını destekleyen bir takımın rezilliğini görürüz.

Umarım 2 maçta da fark olur.

Geri
Üst Alt