GSC Anket ŞL'de Yarı Final vs Uefa Kupası

Hangisini tercih edersiniz?

• Şampiyonlar Ligi Yarı Finali

Oy: 8 17,0%
  • Uefa Avrupa Ligi Sampiyonluğu

Oy: 39 83,0%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Şampiyonlar Ligi'nde Final vs Avrupa Ligi şampiyonluğu dense, yine Avrupa Ligi şampiyonluğunu seçerim.

Şampiyonsan her şeysin. İkinciysen hiçbir şey. ikinciyi kimse hatırlamaz. O yüzden hiçbir önemi yok ikinciliklerin.

Şampiyonlar Ligi'nde Final vs Avrupa Ligi şampiyonluğu dense, yine Avrupa Ligi şampiyonluğunu seçerim.

Şampiyonsan her şeysin. İkinciysen hiçbir şey. ikinciyi kimse hatırlamaz. O yüzden hiçbir önemi yok ikinciliklerin.
Ben demem ya onu. O yuzden yari final dedim

Bu hayaller bizim neyimize? Daha köy takımlarını yenemiyoruz..

Bu soruyu buralara gelme imkanı olan takımların taraftarlarına sormak gerek renktaş.

Bizim gibi takımlar son 16’ya bile kalamaz.

köy takımlarını yenmeyi başaralım da önce her şey sırayla...

ŞL yarı finali işaretlemekte ne bileyim, başarımıdır.

Komikk

Kanki 20 yaşındaki Adriana Lima mı yoksa 20 yaşındaki Barbara mı sorusu gibi. İkisinin ihtimali de yok. Ya da 1 milyon dolara götünü açarak Boğaz Köprüsü’nü geçer misin sorusu gibi. Var mı kardeşim ortada 1 milyon dolar? Olma ihtimali var mı? Yok.

Ama ben CL yarı finalini tercih ederim. Hem maddi getiri açısından hem de CL’de final oynama hayalini kurmal bile güzel olur

Kanki 20 yaşındaki Adriana Lima mı yoksa 20 yaşındaki Barbara mı sorusu gibi. İkisinin ihtimali de yok. Ya da 1 milyon dolara götünü açarak Boğaz Köprüsü’nü geçer misin sorusu gibi. Var mı kardeşim ortada 1 milyon dolar? Olma ihtimali var mı? Yok.

Ama ben CL yarı finalini tercih ederim. Hem maddi getiri açısından hem de CL’de final oynama hayalini kurmal bile güzel olur
olsa ben açardım :)

Her sene oralarda oynarsak elbette cl, cünkü her sene ceyrek yari final oynarsan elbet bi sene sanada düser o kupa. Yeter ki oranin takimi ol. Bu sene kalabilseydik aliskanlik hale gelecekti orda olmak. Illa bi yerde geri adim atacagiz. Neyse seneye ins. Uefa kupasini kazanmak güzel ama hem finansal hem sportif olarak cl yari finalin yarisa kadar degil.

Avrupa Ligi şampiyonluğu garanti ise, Avrupa Ligi şampiyonluğu.

Ligde sampiyon olacaksak SL yari finali

Olmayacaksak Uefa kupasi

şampiyonlar liginden gelecek takımlar da yokken bu sezon çok uzak olmayan bir hedefti avrupa ligi kupası ama rfs'yi bile yenemeyen takımdan, hocadan beklentimiz kalmadı. iyi ki şampiyonlar ligine gidip fark yemedik diye kendimizi teselli ediyoruz. ... boksörü ne işler açtı başımıza.

2.leri bile kimse hatırlamazken yarı finalistleri hiç kimse hatırlamaz

Ütopik konuları bir kenara bırakıp iyi futbol nasıl oynarız diye kafa yoralım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa her zaman daha önemli bence.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt