Slot: "Galatasaraylı oyuncuların sürekli zaman geçirmelerini, zaman öldürmelerini bekliyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773862071955.webp

Arne Slot: "Galatasaray'ın Juventus'a karşı skor avantajını nasıl koruduğuna bakın, stadyumdaki o momentumu kırmak için çok fazla çabaladılar. Sürekli zaman geçirmelerini, zaman öldürmelerini bekliyorum. Juventus maçının sadece ilk yarısında 14 kez yere yatmışlardı. Bugün de bunu yapacaklardır."

Arne Slot: "Oyuncularımızı normalde oynadığımızdan belki biraz daha direkt (doğrudan/hızlı hücum) bir oyun sergileyerek oyuna ciddi bir yoğunluk ve tempo katmaya çalışacakları şekilde hazırladık. Ama evet, dediğim gibi, bu tempoyu ve ivmeyi bozmak için her şeyi deneyecekler."

Arne Slot: "Galatasaray karşısında ikili mücadeleleri kazanmamız gerekiyor. Bunu geçen hafta yapamadık. Onlar bizden daha fazla ikili mücadele kazandılar, bu yüzden bu gece önümüzdeki ilk büyük sınav bu olacak."

Arne Slot: "Öncelikle dün ağırlıklı olarak Galatasaray'ın nasıl bir oyun sergileyeceğine odaklandım ve bence deplasmandaki maça benzer bir senaryo olacak. Yani savunmaya atılacak bolca uzun top göreceğiz. Bence bu zaten oldukça barizdi."

Oldu ya turu Live geçti diyelim

Arne Slot kupayı bile kazansa bizi konuşacak o kadar belli ki

Keline tükürdüğüm kovulma korkusundan fener hocaları gibi zırlıyor

Evet yapacağız sana inat yapacağız kel

Hakemi baskı altına almaya çalışıyor kel. Senden nefret ediyorum parlak p.

bu herifin hayatının aşkını 1 cimbomlu bafiledi heralde. bu kadar çalımbaycılık normal değil

Slut çok haklı. Torreira tek başına 7-8 dakika yiyecektir. Diğerlerinden de benzer performans istiyorum.

Yav senin sülaleni keline şaplak attığım ne kafa ütüledin yav

Tam bir FB’li kafası 2 yıla gel bir de burada gönderelim seni.

şu seviyede rakiplerin ağlamasını izlemek epey keyifli

Mourinho kitabini ezberlemis

Bunu keli iyiden iyiye parlamış hapı yuddukkk

Geri
Üst Alt