Slovenya Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu!

hazırlık maçı

Şimdiden konuşmak yanlış olur ama şöyle kadroya baktımda yine hayaller alemindeyiz. Bu kadro bu gruptan çıkarsa ancak FT'in winnerliği ve balı ile çıkar yoksa imkansıza yakın. Hırvatlar ve İspanyollar bizden iyiler. Çekleri pek bilmiyorum takip edemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

aslında yaptığınız espri değil gerçek

sadece 3 adet avrupa altyapısı almış topçu 11de yanlış saymadıysam

Yav adam hangi birinizi mutlu etsin ozanı bende sevmiyorum ama artık bu takıma destek olucaz işte kadro bu yani terim kendimi bildim bileli böyle işte tanımıyor gibi her maç eleştiriyorsunuz.beşiktaşlılar olcay diyor biz sinan yok diyoruz fenerliler alper nasıl olmaz diyor bu işin sonu yokki..

Son düzenleme:
Boşverin Ozanı.
Asıl tehlike"Kral".

Cenk yahut Malli oynamalı daima.

----------------Topal-------------------
--------------------Oğuzhan---------
Emre Mor------Hakan--------Arda---
-------------------Cenk------------------

Şöyle yapsak müthiş olmaz mı yahu acayip bir orta saha. Fatih Hocamı çok severim, imparatordur eyvallah ama bazı takıntıları her daim olmuştur. Topal'ı stoper oynatma ısrarı sırf Ozan'a yer açma sevdasından kaynaklanıyor bile olabilir.

Şimdiden konuşmak yanlış olur ama şöyle kadroya baktımda yine hayaller alemindeyiz. Bu kadro bu gruptan çıkarsa ancak FT'in winnerliği ve balı ile çıkar yoksa imkansıza yakın. Hırvatlar ve İspanyollar bizden iyiler. Çekleri pek bilmiyorum takip edemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk
#BizBittiDemedenBitmez

Fatih Terim orta sahada ofansif özellikleri olmayan oyunculari kullanmayi sevmez... Ozan top sürebiliyor, assist yapabiliyor... Topal´da bu yok... Ozan orta sahada cabuk olan ve top sürebilen tek DM takimda... Ozan´in disinda bu sekilde kullanilabilecek tek oyuncu Alper´dir...

Selcuk-Topal, yada Nuri-Topal gibi merkezler, cok agir kaliyor. Hic biri, bos alan buldugunda orta sahayi katedebilme yetenegine sahip degil.

Fatih Terim orta sahada ofansif özellikleri olmayan oyunculari kullanmayi sevmez... Ozan top sürebiliyor, assist yapabiliyor... Topal´da bu yok... Ozan orta sahada cabuk olan ve top sürebilen tek DM takimda... Ozan´in disinda bu sekilde kullanilabilecek tek oyuncu Alper´dir...

Selcuk-Topal, yada Nuri-Topal gibi merkezler, cok agir kaliyor. Hic biri, bos alan buldugunda orta sahayi katedebilme yetenegine sahip degil.

Ozan DM oynamıyor ki renktaş Selçuk'la birlikte oynadığında.

Selçuk defansın önünde tek ön libero gibi oynuyor, onun önünde Oğuzhan ve Ozan var.

Ozan'ın sahada tek yaptığı da al ver garanti paslar.

Biraz riskli pas atmaya çalıştı mı topu kaybediyor. Şutları desen stat dışına çoğunlukla.

Onun yaptığı işi Nuri de çok rahat yapar.

Ozan'ın temposu falan öyle üst düzey değil yani.

Hoca kendisi keşfedip milli takıma aldığı için vazgeçmiyor desek çok da yanlış olmaz.

Geri
Üst Alt