Sn. Alemdar Ibaret'le Gece Sohbetleri

Cevap: Sn. Alemdar Ibaret'le Gece Sohbetleri

Mesele kız bulmak değil ki...

Yavuz...

Elli tane gene bulurum ben...

Mesele yusuf olup züleyhanı bulmak...

Mesele kız bulmak değil ki...

Yavuz...

Elli tane gene bulurum ben...

Mesele yusuf olup züleyhanı bulmak...

çivi çiviyi söküyor reis.benim de 11 yıllık bir ilişkim vardı.bitti.köpek gibi seviyorum ama olmayınca olmuyor.başka bir uğraş bul..ben de bitkisel hayattaydım.evden dışarı çıkmayı bırak odadan cıkmıyordum.bi kızla mesajlaşmaya başladım,iyi geldi..

Reis ben liseli aşık değilim ki...

La sevdiğim kızı kaçırmış geri güzellikle olsun kırgınlık olmasın diye ailesine teslim etmiş biriyim...

Züleyhamı bulmuşken niye bırakayımda döneyim...

Kader diyip geçmem...

Mücadele ederim ki...

ALLAH Levh-i Mahfuz'da yazdığı Kaderimi her gece 100 kere değiştirdiği gibi değiştirsin diye...:)

Reis ben liseli aşık değilim ki...

La sevdiğim kızı kaçırmış geri güzellikle olsun kırgınlık olmasın diye ailesine teslim etmiş biriyim...

Züleyhamı bulmuşken niye bırakayımda döneyim...

Kader diyip geçmem...

Mücadele ederim ki...

ALLAH Levh-i Mahfuz'da yazdığı Kaderimi her gece 100 kere değiştirdiği gibi değiştirsin diye...:)

tekrar kaçır o zaman...olmamı?

masallah masallah,, beni begeniyormusun? catirr catirr..

Bunlar geceyi ibadetle geçireceğine İbaretle geçiriyorlar...:DReis nasıl gidiyor proğram ben katılam mı?:D

Alemdar reis sormak yanlışmı olur bilmem ama sana niye vermek isyemiyor kızını az muhterem çok gveren kayınpederin?:ka21:

hiddink_tartisiyorum.jpg

Bu gecenin konusu:

GSC homojen bir platform mudur? Homojenite yonunden artilari ve eksileri nedir?

Buyrun

Alemdar reis senin o vicdansız kayınbaban daha insafa gelmedi mi? Kaç zaman geçti aradan.

hiddink_tartisiyorum.jpg

Bu gecenin konusu:

GSC homojen bir platform mudur? Homojenite yonunden artilari ve eksileri nedir?

Buyrun

homojen degildir hayri bey. . ama homojenleşmeye yelken açmaktadır .. ama tabiki bu homojen yapı zamanla geçmişten gelecege dogru artmıştır . zihinler kapatılmıştır ve aşırılara tütü kaka denilmiştir .. burda da böyle olabiliyor sonuçta burda kimse kimsenin avatrı degildir .. ama saygı önemli bi konu oluyor burda .. misal sen. aşırı bir geçn arkadaşımızsın fikirlerin inançların farklı olabilir buna saygım var söyleyiş biçimin anlatış biçimin tamamen fütürsuz .. çekin düzen ver kardeşim yoksa iyi degil yani alınırsın herkes salak bir ben akıllıyım olur olmaz .. herkesle kaynaşmak lazım. burda Galatasaray aşkı için varız

haydaa bugun Prof Dr Alemdar Ibaret'le selametli sohbetler basligimiza katilim olmamis

gscyi uyaralim

Geri
Üst Alt