Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.258
- 2.281
- 498
Ustam gene patlamış, hiç şaşmaz. Ne derse tam tersini yaparak dolar milyarderi oldum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw nereye iyi oynamadi. Gündemdeki isim yerli olunca övmek için bin tane şey arıyorsunuz yabancı olunca da tam tersiBugun de cok iyi oynamadi ki. Kaleye giden top disinda pek silikti. Neyini ovunuyonuz anlamadim.
Eisin adını ağzına alırken Bismillah de önce renkdash .Forumun yaşayan değeridir kendisi.Ustam gene patlamış, hiç şaşmaz. Ne derse tam tersini yaparak dolar milyarderi oldum.
Digerlwri gerizekali oldugu icin cevap vermiyom ama seni sevdigim icin yaziyorum. Ilk yarida hic bir aksiyonu yok. Gerek olmadi. Ikinci yari yanindan gectiler. Tek olumlu hareketi Uurcan'in kucagina seken top iste o kadar. Lemina ciktiktan sonra heriflerin beceriksiz ve yeteneksiz olusu sayesinde tek golle gecistirdik. Macin tekraririni izlemeni tavsiye ederim. Hem ne alakasi var yerli yabanci? Bence de Baris yeterince iyi oynadi. Herkes kufrediyor.Yaw nereye iyi oynamadi. Gündemdeki isim yerli olunca övmek için bin tane şey arıyorsunuz yabancı olunca da tam tersi

hoca gol yiyeceksen ye canımızı sıkma
Evet zoruna mı gitti?
Semih, Dany, Gökhan Zan ile çeyrek final oynadı da bu takım.
Apo’nun neyi eksik