Sn. Hagi Ekibimize Şeref Verecektir

hagi yi seviyorum ama gelirse başarılı olacağını zannetmem.

ilk demeci ben istemiyor holland futbolcu olur

bu kulubun dunya markasi haline gelmesi hagi konusunda mumkun olmustur

buna katilir misin kayanda bey

o zaman hagiyi GS tarihinin en buyugu yapmak dogrudur

Katılmam mümkün değil ,

bu klüp tarihinin en kötü dönemlerinde dahi Derwall'i getirebilmiş vizyona ve markaya sahip bir klüp , şimdilerde unutulsada yada basit görülsede başta Simoviç olmak üzere dönemin yabancı oyuncularınında O dönem için önemli transferler olduğunu ve bu oyuncularında şampiyon klülerde yarı final oynamamızda başrol oynadığını unutmamak lazım ,,

Bir noktada varolan birşey gelişebilir büyüyebilir sportif manada bizi var eden adamlarda Gündüz Kılıç ve Metin Oktay gibi gerçek şahsiyetler bugün sen bunları yazabiliyorsan O'nların sayesinde , dolmabahçe'nin iki direği arasından bugünlere gelindiğini unutmamak lazım !

Haginin stajı hala bitmedi mi yav

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katılmam mümkün değil ,

bu klüp tarihinin en kötü dönemlerinde dahi Derwall'i getirebilmiş vizyona ve markaya sahip bir klüp , şimdilerde unutulsada yada basit görülsede başta Simoviç olmak üzere dönemin yabancı oyuncularınında O dönem için önemli transferler olduğunu ve bu oyuncularında şampiyon klülerde yarı final oynamamızda başrol oynadığını unutmamak lazım ,,

Bir noktada varolan birşey gelişebilir büyüyebilir sportif manada bizi var eden adamlarda Gündüz Kılıç ve Metin Oktay gibi gerçek şahsiyetler bugün sen bunları yazabiliyorsan O'nların sayesinde , dolmabahçe'nin iki direği arasından bugünlere gelindiğini unutmamak lazım !

Derwall - Simovic - Gündüz Kılıç - Metin Oktay

Bu dört adamın isminin geçtiği bir post atmışsın HAGİ zu GS başlığına

Yanlış başlığa mı yazdın acaba

circus-elephants.jpg

Şu ismi geçenlerden hangisi Manciniden daha başarılı olacak? Adam en azından 1 sene çalıştı takımda ki oyuncuların ne kadar katkı verebileceğini biliyordu. Şimdi yine sil baştan. Ayrıca yanında taffarel ve getirdiği yardımcılardan da olduk.

Mancini katkı verebilecek oyuncuları bildiği için her maç 31 tane değişiklik yaptı. Koskoca dünyada TD mi yok. Kim gelirse gelsin Mancini'den başarılı olur.

Dany'yi sevmenden sonra bunu da yazdım kara tahtaya...Cund levelini düşürüyorsun gibi geldi bana..

fikirlerinizi zihinleriniz ile sinirlamaniz dilegiyle

bu bir munazara basligi degil

Geri
Üst Alt