Sneijder 2 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sneijder'in bu sabah çekilen MR'ında adalesinde zorlanma tespit edildi. 2 hafta sahalardan uzak kalacak. (Milliyet)

Bulent gelince Lincoln un her hafta dizim agriyor aglamalari simdi de bunda basladi tudor la

Bu kadar üst düzey oynamış bir adamın sürekli adele problemi yaşaması gerçekten ilginç. Ya yatıyor ya da gereksiz kendini çok zorluyor.

?????????????????? bjk yensek iki hafta daha yenilecektik bir hafta olup iki uc hafta olmayan devamliligi olmayan kim varsa yollanmali.

3-4 hafta sakatlıktan dolayı oynayamamıştı akabinde bjk maçı gibi bir maça çıkması da etken olabilir.
Sakatlığı devam ederken iğnelerle falan da oynatmış olabilirler bjk maçında.

2 hafta 0 puan yazalım bari.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

3-4 hafta sakatlıktan dolayı oynayamamıştı akabinde bjk maçı gibi bir maça çıkması da etken olabilir.
Sakatlığı devam ederken iğnelerle falan da oynatmış olabilirler bjk maçında.
Aynı sakatlığı selçukta yaşadı ama 1 hafta sonra Rize maçında oynadı. Bence kendisine bakmıyor

Çok af edersiniz herkesten özür dileyerek ağzımı bozuyorum!

"Nereye eğiliyoruz!"

Aynı sakatlığı selçukta yaşadı ama 1 hafta sonra Rize maçında oynadı. Bence kendisine bakmıyor

Ya Selçuk un sakatlık yaşayabileceğine ihtimal vermiyorum ben. grip falan olmustur o. Sakatlanacak hiçbir müdahale de bulunmuyor çünkü.

sezon sonu yolları ayırmak en iyisi.

Böylelikle Antalya maçında elimizdeki tek silah Bruma kaldı.

Bunu adale de yalama oldu.Derhal dehlemek lazim

Vücut kaldıramıyor artık.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir sneijder fanı olarak hazır satabiliyorken para kazanmamız açısından destekliyorum gitmesini..

Sezon sonu tşk edip yollanmali gerçi gidermi bilenmez bizim gibi maaş veren enayi çıkmaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt