GSC Portal Sneijder: "Bu son uyarım"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
10624918_10152652353467970_8619656873426297488_n.jpg

Hollandalı yıldız maçtan sonra yaptığı açıklamalarda sert ifadelerde bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Son düzenleme:
Yengeyi aldatıyor,evde parti veriyor diye haber yapmışlar.

İnşallah feci şekilde can vererek geberirsiniz, çolugunuzdan çocugunuzdan cıksın demek istemiyorum ama inşallah acı cekerek geberirsiniz

Konuşmasını izledim. Son derece efendi bir adam olduğu cümlelerinden bile belliydi.

Şimdi buna basın özgürlüğü deniyor işte. Adam hiçbir isim kullanmadani hiç bir kaynak kullanmadan bir insanın eşini aldattığını yazıyor ve bu durumun aksini ispatlamak, iftiraya maruz kalana düşüyor. Aksi halde algılara oynanarak sessiz kalmak, ikrar kabul ediliyor.

Batsın sizin asın özgürlüğünüz.

Hürriyet Gazetesi kadar bu dünyada sporu, siyaseti, ahlakı, değerleri, insan onurunu, aile mahremiyetini, özel hayatı kirleten, yok sayan, kuralları çiğneyen bir gazetedaha var mıdır acaba?

Takvim gazetesinin yalan haberi!

Ya bu haberi yapani/yaptirani odaya kilitleyip agzini burnunu kiracaksin. Bu Iftiradir, yalandir. Ayip ya.

Hayali dusmanlar uydurmayin renktaslar tayfasi gelmemis henuz basliga. Biz uyduruyoruz tabii ne guzel haber dimi?

Deep Thought cihazından gönderildi.

aziz medyasının bir yalan haberi daha...sneijder eşine bağlı bir isim sırf bu haberler yüzünden bile bu ülkeden nefret edebilir

Bu haberi yapanlar Aziz beyin köpekleri muhtemelen

Eski hocaniz kadar namussuz oyuncularimiz yok bizim şikeciler sizi :asd22:

yav adam evli lan hiçmi utanmanız yok fener medyası

şerefsiz bunlar ya

Aile ve düzen bozmakdan baska bisey bilmez bu medya, o haberi yazan herifin aile düzeni bozulsun, serefsizler.

Böyle haber olmaz resmen ısmarlama haber hazır yönetim düşmüşken güçsüzlerken şunların en iyi adamlarınıda bir bozalım diye yaptırılmış

Salıverin enişteyi ! Aslanım benim.

Daha önce de çıktı saçma sapan haberler, ya yanlış çeviriydi ya da kasıtlı yanlış çevirmişlerdi, konu ise yolanthe'nin sneijder'in kardeşiyle grup yapmak istemesi mi ne bunun gibi saçma sapan birşeydi...

Bu ve bunun gibi yalan haber yapanlar umarım kendi hayatlarında uydurdukları haberler gibi olaylar yaşar, iftira atmak bu kadar ucuz olmamalı.

Serefsizlik nereden vurursam kaar yanimiza diye serefsizce ve kinle saldiriyorlar takimin uzerine, bu tarz habrleri kimin yaptigi yaptirdigi da cok acik ya neyse, bu haberlere en guzel cevabi sahada verebiliriz o zaman seslerini keseriz

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen sıkma canını şino

Geri
Üst Alt