Sneijder FIFA'nın Manşetinde

Tamer Tuna

10 Numara!
wLnA50.jpg

Sneijder'in "hat-trick"i FIFA'da

FIFA, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in "hat-trick"ini manşetine taşıdı

Fédération Internationale de Football Association (FIFA) - FIFA.com

Streaks, shutouts and a hat-trick hero - FIFA.com

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in yaptığı "hat-trick", FIFA'nın da dikkatini çekti.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, haftanın öne çıkan istatistikleri arasında Galatasaray'ın Bursaspor ile oynadığı maçta 3 gol atan Wesley Sneijder'in performansı anlatıldı.Sneijder'in fotoğrafına yer verilen FIFA'nın haberinde, Hollandalı oyuncunun kariyerinde ikinci kez "hat-trick" yapmayı başardığı, ilkinin ise 4 Şubat 2007'de Ajax'ın Feyenoord'u 4-1 yendiği maç olduğu hatırlatıldı.

Galatasaray'ın bu galibiyet sayesinde lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını azalttığı ve 29 yaşındaki oyuncunun Bursaspor maçından önce oynadığı 7 maçta sadece bir kez fileleri sarstığı belirtildi.Haberde, Galatasaray'ın bu sezon aldığı en farklı galibiyetin Bursaspor maçı olduğu ve sarı-kırımızılı ekibin Spor Toto Süper Lig'de en son 2008'in şubat ayında Manisaspor'u 6-3 yenerek aynı sayıda gole ulaştığı bilgisine de yer verildi.​

AA- Sneijder'in "hat-trick"i FIFA'da - Anadolu Ajansı

"... also illuminated the match by setting up a goalscoring opportunity with his backside..."

Poposuyla gol pozisyonu ürettiğine de yer vermişler :D

N5

Bu sezon çok iyi gidiyor maşallah, inşallah bundan sonra hep böyle devam eder. Eski Sneijder'i izletmeye başladı bize :)

Fenerbahçe varken Sneijder'la niye konuşmuşlar ben onu anlamadım.

Chelsea kız adı gibi la. Siz birde onunla ilk randevusunda görün.

-Hocam ne diyonuz sneijder manşet olmuş?

Van gaal: internet paketim bitmiş bakamadım ya.

Geri
Üst Alt