Sneijder, Galatasaray'a Geri Dönmek İstiyor!

Terim genç oyuncuları takip ediyor. Takım gençleşecek.

Sneijder Melo bunlar dönmez artık.

hay maşallah be , yandan çarklı ada vapuru gibi göbekden şişmiş mübarek hemde adım atarkan badı badı yürümek zorunda kalıyor garibim, vay bee ne Galatasaraymış,yiyen yiyene....

Fiyasko transfer maalesef. Ndiaye'yi falan iyi paraya sattik da bir nebze rahatlatti o.

Iste konu bu zaten.

Ben devre arasi 1 kere sneijderi ve drogbayi aldik diye devre arasinda hep iyi transfer yapilir diye dusunmuyorum.

Ve bu donem harvurup hatman savurmaktan korkuyorum.

O yuzden maliyetli oyunculardan bonservis geliri elde edip simdilik bonservissiz cozumlerden yanayim.

Sene sonu da o paralar kullanilir ve takim yenilenir.

Bu devre arasi transferleri cok riskli. Net korkuyorum.

Iste konu bu zaten.

Ben devre arasi 1 kere sneijderi ve drogbayi aldik diye devre arasinda hep iyi transfer yapilir diye dusunmuyorum.

Ve bu donem harvurup hatman savurmaktan korkuyorum.

O yuzden maliyetli oyunculardan bonservis geliri elde edip simdilik bonservissiz cozumlerden yanayim.

Sene sonu da o paralar kullanilir ve takim yenilenir.

Bu devre arasi transferleri cok riskli. Net korkuyorum.
Teklif gelen her oyuncu kesinlikle satilmali. Elimizdeki paraya göre transferleri sekillendirebiliriz, sözlesmesi sezon sonunda bitecek genc(uygun yasta) olan isimlerle simdiden anlasip isi bitirmek lazim. Donk gibi sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala gidip 2.5 milyon euro verip sacma sapan adamlar alirlarsa yine bir arpa boy yol alamayiz.

Bizim kulupte de net nakit akis problemi var. Bu transfer donemini mutlaka arti ile tamamlamaliyiz ki futbolcu maaşlarıni odeyebilelim.

O yuzden

Maicon
Belhanda
Feghouli
Mariano

satilmali bana gore. Yerine de 5 oyuncu almaliyiz maas toplamlari bu 4 u kadar olmamali hemde.

Iceride nakit akisi o kadar problemliymis!

Bizim kulupte de net nakit akis problemi var. Bu transfer donemini mutlaka arti ile tamamlamaliyiz ki futbolcu maaşlarıni odeyebilelim.

O yuzden

Maicon
Belhanda
Feghouli
Mariano

satilmali bana gore. Yerine de 5 oyuncu almaliyiz maas toplamlari bu 4 u kadar olmamali hemde.

Iceride nakit akisi o kadar problemliymis!
alacaklı kimse yok bizde
buna dair bir çok haber cıktı son donemde

Valla en son gördüğümde memeler göbek falan almış başını gidiyodu.

Vasat dedigin adam bu yari gelsin, belhanda nin 2.yari saglayacagi gol katkisindan fazla saglar!

Beni vasata alistiran belhanda zaten. Sneijder degil! Sene sonuna kadar 1 milyon ver belhandaya 2 vericegine sat ise yaramazi araplara 5 e 10 a . O parayla da sene sonu sneijdere veda et ve genc ise yarar birini al.
Bende onu diyorum emre akbaba var zaten ilk tercih emre belhandada var şinoda gelsin 3 on numaraya maaş verelim

Daha sabah taraftarı bana savunuyodun yöneticiler parayı çar çır etti taraftarın suçu yok diyodun gençler oynasın diyodun hayırdır 35 yaşındaki adama gelsin demişsin.

Bedavaya demişim dikkat edersen para verilmesine karşıyım 6 aylığına gelse takıma katkısı baya olur.

Geri
Üst Alt