Sneijder, Galatasaray'a Geri Dönmek İstiyor!

Öncelikle Sneijder 35-36 değil; 34-35 yaşında. Bu adamdan daha yaşlıları bu ligde koşturuyor. İddia edilen göbeğiyle bizim takımda üç kişiyi sırtında taşır.

Aynı zamanda dünya para yatırmayacağız. Bonservis ödemeden sadece maaş karşılığı yarım sezon gelebilir. Dönüşüm, yenilik sezon arasında yapılmaz.
Katar Ligi'nde 5 dakika bile olsa gördünüz mü bunun halini? Davul gibiydi en son.

Galatasaray Düşmanlarının .........

Şu transfer gerçekleşirse, maç izlerken kendini kameraya alıp benimle paylaşmanı rica edeceğim. Şu forumda seninle biraz hukukumuz var. Beni kırmayacağını temenni ediyorum Ercancığım.

Katar Ligi'nde 5 dakika bile olsa gördünüz mü bunun halini? Davul gibiydi en son.

Bazı videolarını gördüm. Emin ol sırıtmaz takımda. Göbeksizler hiçbir işe yaramıyor. Bakın yineliyorum bu facia takıma gelebilir. Güzel bir takım olsaydı biz de istemezdik.

Belhanda sozde 8 no ya ( gerci gecen sezon orada da gorduk ne kadar boktandi) oynasin orada .
10da fegh/emre/sino

Beleş gelecekse olurda birde bonservismi verecez 35 yaşındaki adama.

Ne vasat sevici adamlar var aramızda çoğuda sene sonu selçuk gidiyor diye sevinenlerdir bi kağnı gidiyor ya illa bi kağnı getirecekler

Vasat dedigin adam bu yari gelsin, belhanda nin 2.yari saglayacagi gol katkisindan fazla saglar!

Beni vasata alistiran belhanda zaten. Sneijder degil! Sene sonuna kadar 1 milyon ver belhandaya 2 vericegine sat ise yaramazi araplara 5 e 10 a . O parayla da sene sonu sneijdere veda et ve genc ise yarar birini al.

1.5 - 2 m euro yu kabul ederse gelsin. Fazlası yok.

en az 10 kilo verirse faydası olur.

Deki haklisin sneijder 0 katki verir, peki belhanda ?? 1.5 yil ve kazandirilan sifir mac!!!

Sneijder en azindan belhandanin yari fiyatina oynar.
Fransa'da Sneijder net 800-900 bin euro garanti para aliyordu sadece. Bizde aldigi para tam 4.5 milyon euroydu. Aradaki fark sanirim bizim nasil paralar ödedigimizi gösteriyor.

Fransa'da Sneijder net 800-900 bin euro garanti para aliyordu sadece. Bizde aldigi para tam 4.5 milyon euroydu. Aradaki fark sanirim bizim nasil paralar ödedigimizi gösteriyor.

Valla bu konu ile ilgili degil.

Belhanda GS a tek mac kazandirmadi. 10 milyon bonservis ve 4 milyon maasla oynuyor.

Wesley sampiyonluklar, kupalar ve CL turu kazandirdi. Adam paraaini cikardi.

Belhanda ??

Valla bu konu ile ilgili degil.

Belhanda GS a tek mac kazandirmadi. 10 milyon bonservis ve 4 milyon maasla oynuyor.

Wesley sampiyonluklar, kupalar ve CL turu kazandirdi. Adam paraaini cikardi.

Belhanda ??
Fiyasko transfer maalesef. Ndiaye'yi falan iyi paraya sattik da bir nebze rahatlatti o.

Geri
Üst Alt