Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Bu kadar vizyonsuzluğa dayanamaz. Gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katar Ligi'nde 5 dakika bile olsa gördünüz mü bunun halini? Davul gibiydi en son.Öncelikle Sneijder 35-36 değil; 34-35 yaşında. Bu adamdan daha yaşlıları bu ligde koşturuyor. İddia edilen göbeğiyle bizim takımda üç kişiyi sırtında taşır.
Aynı zamanda dünya para yatırmayacağız. Bonservis ödemeden sadece maaş karşılığı yarım sezon gelebilir. Dönüşüm, yenilik sezon arasında yapılmaz.
Galatasaray Düşmanlarının .........
Katar Ligi'nde 5 dakika bile olsa gördünüz mü bunun halini? Davul gibiydi en son.
Neden kendimi çekiyorumŞu transfer gerçekleşirse, maç izlerken kendini kameraya alıp benimle paylaşmanı rica edeceğim. Şu forumda seninle biraz hukukumuz var. Beni kırmayacağını temenni ediyorum Ercancığım.
Neden kendimi çekiyorum
Gelirse desteklerim emin olYüzünün alacağı ifadeleri görmek için![]()
Ne vasat sevici adamlar var aramızda çoğuda sene sonu selçuk gidiyor diye sevinenlerdir bi kağnı gidiyor ya illa bi kağnı getirecekler
2 milyon Euro mu bence Sneijder bize vermeli1.5 - 2 m euro yu kabul ederse gelsin. Fazlası yok.
en az 10 kilo verirse faydası olur.
Katar Ligi'nde 5 dakika bile olsa gördünüz mü bunun halini? Davul gibiydi en son.
Fransa'da Sneijder net 800-900 bin euro garanti para aliyordu sadece. Bizde aldigi para tam 4.5 milyon euroydu. Aradaki fark sanirim bizim nasil paralar ödedigimizi gösteriyor.Deki haklisin sneijder 0 katki verir, peki belhanda ?? 1.5 yil ve kazandirilan sifir mac!!!
Sneijder en azindan belhandanin yari fiyatina oynar.
Fransa'da Sneijder net 800-900 bin euro garanti para aliyordu sadece. Bizde aldigi para tam 4.5 milyon euroydu. Aradaki fark sanirim bizim nasil paralar ödedigimizi gösteriyor.
2 milyon Euro mu bence Sneijder bize vermeli
Bende onu diyorumBonservis değil hocam yıllık ücreti
Fiyasko transfer maalesef. Ndiaye'yi falan iyi paraya sattik da bir nebze rahatlatti o.Valla bu konu ile ilgili degil.
Belhanda GS a tek mac kazandirmadi. 10 milyon bonservis ve 4 milyon maasla oynuyor.
Wesley sampiyonluklar, kupalar ve CL turu kazandirdi. Adam paraaini cikardi.
Belhanda ??
Bende onu diyorum