Sneijder, Gençlerbirliği Maçında Yok!

Puan kaybedeceğiz sonra Sneijderin oynamasını dilleyeceksiniz.

Buram buram puan kaybı kokuyo 1-1 falan biter gençler maçı

Josue'yi denemek lazım ama muhtemelen Poldi, Eren çıkacak. Yasin'e yaradı bu sakatlık. Defans ile Forvet arasında bağ kuracak kimse kalmadı artık Tolga ne kadar dikine oynarsa

sneijder nasıl olmaz aby ya

Selçuk'ta sakatlanacaksa ve 4-4-2'ye dönmeyeceksek güzel olur. Hani olmaz ya inşallah böyle çıkarız

Muslera-Cavanda,Serdar,Hakan,Carole-De Jong,Tolga-Bruma,Josue,Poldi-Eren

Bakınız bu doktörde bir sinsilik var gibi ben deyince inanmıyorsunuz ama.

Her kotu oynanan mactan sonra sanki tek sorunmus gibi sneijder i diline dolayan ben ve benim gibiler , berbat oynadigi ap acik ortada olan maclarda bile kral ciplak diyemeyen inatla savunan , kabahat mutlaka baska yerdedir diye dusunce pompalayan bazi kisiler , tebrikler , el ele bir sneijder sorunu yarattik kendimize

rahat batiyor cunku .. hic milli takimi , ardayi terimi filan elestirmeyelim ... yarin gencler maci guzel bir tempoyla oynanip kazanilsin , ben ve benim gibi bazi uyaniklar cikip ,sneijderin nasil el freni oldugunu , iste 2 mactir o cikinca takimin nasil tempo kazandigini sonuca ulastigini babalayacak ,

ya da mac kotu gecerse , karsi topluluk sneijder olmayinca halimiz bu diye tetikte bekleyecek ... hele hele bir mac sonra sneijder cikip sonunda bir maci cevirdiginde haftalardir tersi dusunceye cevap verme noktasinda dolanlar baslayacak bombalamaya firsat bu firsat diye

ortak menfaatimizin ne oldugunu unutarak bir futbolcu uzerinden kendi aramizda kim hakli tartismasina dusuyoruz , bunun akilla bagdasir yani yok sakin dusununce

Sneijder rekor uğruna kendini yaktı!

Hollandalı futbolcunun Edwin van der Sar'ın, 130 maçlık rekorunu kırmak için doktor raporuna rağmen sahaya çıktığı öğrenildi

page_sneijder-rekor-ugruna-kendini-yakti_494625039.jpg

Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek olan Galatasaray'ın büyük kozu Wesley Sneijder, efsane kaleci Edwin van der Sar’ın rekoruna göz diktiği için resmen kendini yaktı.
Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sağ arka adalesinde sertleşme olan Sneijder, tedbir amaçlı olarak ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı. Galatasaray Sağlık Kurulu, Hollandalı yıldızı riske etmemiş ve sakatlığının ileri boyuta taşınmasını engellemişti.

Sneijder daha sonra Hollanda’nın, Belarus ve Fransa ile oynadığı maçlar için aday kadroya davet edilince, Hollanda Futbol Federasyonu ile temasa geçen Galatasaray Kulübü doktorları, “Oynamaması daha iyi olur” diye rapor verdi.

Raporda Sneijder’in oynatılması halinde sakatlık yaşayabileceği tehlikesi özellikle vurgulandı. Ancak, 8 maçta daha forma giyerek, Edwin van der Sar'ın 'Hollanda Milli Takımı'nda en fazla oynayan futbolcu' rekorunu kırmayı kafasına koyan Wesley Sneijder, uyarıları kulak arkası edip Belarus karşısında forma giydi ve ilk yarı sonunda sakatlanarak oyundan çıktı.

Bir sonraki Fransa maçında bu sebeple forma giyemeyen Sneijder’in, sarı kırmızılıların bu hafta sonu oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçında da oynamayacağı dün resmen açıklandı.

8 maç daha oynarsa tarihe geçecek

Tecrübeli star, Hollanda Milli Takım formasını 8 kez daha giymesi halinde ülke futbolunun tarihine adını altın harflerle yazdıracak. 123 kez milli formayı terleten Sneijder’in, 130 kez Hollanda ile sahaya çıkan Van Der Sar’ın rekorunu kırmak için hırs yaptığı öğrenildi. Belarus maçında oynayan Sneijder millilik sayısını 124’e çıkardı

Performans olarak geçen yılda bu sezon başıda iyi durumda değil ama buna rağmen sahada oluşu özgüven veriyor sakatlanmasa iyiydi Trabzon maçına yetişir inşallah. Bide umarım sistem değiştirmeyiz sadece Sneijder'in yerine Josue'yi monte edip aynı sistem devam ederiz. Yani Sneijder olmadığı zaman bile Josue'yi o mevkide kullanmicaksak eğer o zaman biz bu Josue'yi boş yere aldık.

Aslinda sorun sneijder veya x bir oyuncunun performansinda degil , dunyanin her yerinde performanslar iner cikar ,oyuncular gelir gider .. Fakat sorun maddi boyutunda. Bizim selcuk,sneijder, muslera, podolski ,chedjou .. ise yarar yaramaz tonla adama verdigimiz bonservis ve senelik ucretler , iste goruyorsunuz , gul gibi 2 koskoca arazinin ucup gitmesiyle sonuclaniyor

bu carpik yapidir insani isyan ettiren .. bana floryayi , bana adayi , rivayi , selcuklar sneijder ler kazandiklari katma degerlerle hediye etmediler ki .. bir baska deyisle futboldan kazanilmayan seyleri de futbol yiyor .

kardesim senin bu adamlara bu kadar para verecek bir capin yok , bunu kabul edeceksin once .. boyle gelmis boyle gider yapmayacaksin

eger amacim bayern ,barcelona , united ya da juventus ile yarismak diyorsan , bunu faaliyetlerin sonucu elde edeceksin , futbol disi gelirler veya elde avucta kalanlarla finanse edemezsin

bankada 2 milyar dolar nakitin vardir, sana senelik ciddi bir faiz birakiyordur ,o zaman olur ... ama o da yok

klubun parasi ,mali mulku , ve sonuc olarak SIZLERIN BIZLERIN parasi 150-200 kisinin cebine girdi 15-20 senede ... Hatta son 10 senede bile denebilir buna

10 senelik hatalarin bilancosu elden giden 2 koskoca arazi.

bereket ki o araziler de konjonktur geregi cok degerlendi de tum borca yetiyor

Geri
Üst Alt