Sneijder Gidiyor ve Rotası Kesinleşti!

Kaynak müthiş.

Wes10!!!

Bu adami saginda solunda 2 kanat oyuncusu görmeden satarsak gözüm acik giderim.. Tabi önünde Burak oynamamak sartiyla

Bu sezonda yaşananlardan sonra gitmek isteyeceği kesin gibi. Zaten çok sinirli olduğu her halinden belli.

Eski genel yayın yönetmeni gittikten sonra GSCHaber çok bozdu... Full yalan haber :D

Sneijder'i gönderen de göndermeye çalışan da gönderilmesine göz yuman da MALDIR.

Giderse Hajro oynar yerinde. Yani asıl oynaması gereken yerinde forvet arkasında.

Gitmek isterse kimsenin bunu sorgulamaya hakki yok bence. En önemlisi adami yerinde oynatmiyoruz. Sola hapsediyoruz.

Ikincisi ise de ülkedeki büyük bir kitle bu adamin yanindakilerini bozdugunu düsünüyor. Ulan ben sizin beyninize...

Yok Selcuk efendi ile Burak efendi Sneijder yüzünden kötüymüs.. Ne hikmetse Sneijder sakat iken Selcuk onun yoklugunda yine ayni (kötü!!!) performansi sergiledi.

Kabullenin artik cok ama cok nadir türk futbolcu sayisi bulursunuz yillarca ayni performansi saglayabilecek. Hepsi 1-2 sezon parlar sonrada dümdüz denizin dibini boylar performanslari. Zaten isin garip olani seyi de cogu zaman bu oyuncu performanslarinin 25+ dan sonra gelmesi ve 30 yasina yaklasirken düsüse gecmesi. Tabi ki istisnalar var ama büyük bir bölüm hep böyle dir.

Konuya geri dönünce ben Sneijder icin gercekten üzülüyorum. Hagi sonrasinda takimimiza böyle dünya capinda bir adam gelmis. Bizde onu 10 mac bile yerinde oynatmadik lan!!!

Buna ragmen cok macta parladi bu sezon. Insallah kalir ama kalirsa kendine de yazik edecek o belli. Dünya kupasi sonrasinda gider herhalde.

Giderse Selçuk ve Burak kına yakarlar artık, ne de olsa Sneijder geldiğinden beri ikisini de çok bozdu!

Mata ve Oscar in rotasi belli: Galatasaray

kaynak: GSC Haber

burak yılmaz lobisi çıkarıyor hep bu haberleri

Çeptalk

Eğer giderse son yıllarda harcadığımız ikinci çok önemli 10 numara olacak. Biri de Misimovic. Adam resmen Bundesliga'yı kasıp kavuruyordu. Onu da Hagi'i sol tarafa hapsetmişti. Sonra da sakız falan derken adamı gönderdiler. Taraftara yazık ediyorlar. Böyle futbolcuları getirmek kolay değil. Saçma sapan teknik direkör fantazileri yüzden daha kaç oyuncu harcayacağız.

Dünyada artık 10 numara pek kalmadı ama Sneijder koşan 10 numaralara iyi bir örnektir. İyi bir takımda iyi bir sistemde ve gerçek mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından biri. ama bende gideceğini sanıyorum, Chelsea maçından sonra gitmeyi kafasına koyduğunu çevresine söylediğini duymuştum forumlarda bir renkdaşdan.

Gittikce haberler cogalmaya basliyor. Zaten 100% ayrilacagini Sneijder konusuna yazmistim yaklasik 1-2 hafta önce. Daha cikar haberler.. Yazik.

Ne yazik gelen hic bir kaliteli futbolcunun degerini bilmiyoruz.

Geri
Üst Alt