Sneijder Gitsin İstemem Ama Gidecek Diyenlere

Lütfen renktaslarim, bu moda söz den vazgecelim! Lütfen.

Moda oldu, Sneijder i cok seviyorum gitmesini de istemiyorum ama iste 20 milyon verip elimizden alcaklar. Biz baska carelere bakalim, alternatifler belirleyelim... falan filan...

Hasta oluyorum,elimizdeki en kaliteli adami bazilari elinizden gelse satacaksiniz.

Iyi ki hayal aleminde (ya da medya sallamasyonunda) yasiyorsunuz.

Bakin son 7 yilda 30 yasina varmis futbolculara ödenmis en yüksek transfer miktarlari:

14-15

13-14

12-13

11-12

10-11

09-10

08-09

Ibrahimovic, Eto'o ve Milito gibi fenomenleri saymassak 12 milyon euroyu gecen transfer meblagi yok!!

Ibrahimovic i neden saymiyorum : transfer olmadan Serie A 32 mac 28 gol Champion's League 8 mac 5 gol

Eto'o yu neden saymiyorum : transfer olmadan Serie A 35 mac 21 gol 11 assist Champion's League 10 mac 8 gol 5 assist

Diego Milito yu neden saymiyorum : transfer olmadan Serie A 31 mac 24 gol 8 assist.

Umarim niye isyan ettigimi anlatabilmisimdir.

Elimden gelse bizleri geri zekali yerine koyan medya organlarina karsi savas acarim, ama iste...

+9 büyüteç satılır

Sadede gelicek olursak keitanın satılmasından arda'nın satılmasına kadar takımda ki kilit oyuncuları satan bütün yönetim gözümde vizyonsuzdur.

biz porto değiliz takımımızda her an skoru değiştirecek yedek yada as kadroya bu meziyetlere sahip 8-9 oyuncu yok.

max 2-3 tane var onları da elimizde tutamıyoruz.

bunlardan birisi de Sneijder'dir.

Ki başkanın açıklamalarına bakarsak 20 m €uro veren alır diyor. Yani kısaca satmıyoruz diyor sözleşmede yazan madde gerçekleşirse elimizden bir şey gelmez diyor.

Uzun lafın kısası Sneijder bu takımın kilit oyuncusudur. Tıpkı melo gibi muslera gibi...

Helal olsun Yellowboy :encouragement: :)

I am the one who knocks!

Monaco sneijderi 20 ye alacak james i real e 70 e satacak

Yalnız Sneijder'in muadili kalibredeki adamların tamamına 20 milyon ve üstü verilmiş. Eto, Milito, Ibra vs.

Zaten bunlar dışındakilerle Sneijder hiç bir yaşta kıyaslanamaz.

benimde anlatmak istediğim buydu :D rahat olun 20 kimse vermez yaş 30!

Yalnız Sneijder'in muadili kalibredeki adamların tamamına 20 milyon ve üstü verilmiş. Eto, Milito, Ibra vs.

Zaten bunlar dışındakilerle Sneijder hiç bir yaşta kıyaslanamaz.

Kalibreleri bir nevi kiyaslanabilse bile, mevkileri, form durumlari ve oynadiklari lig hic bir sekilde kiyaslanamaz...

Deco yu futbolcudan saymiyon herhalde kardes, 30 yasinda barcelona dan chelsea ye 10 milyon euro karsiliginda gitmis.

Eto'o ve İbrahimovicin bonservislerinin düsük olma nedenleri, maaslarinin cok yüksek olmasiydi. İbrahimovicin Milana vergilerle birlikte maaliyeti 24 milyon euroydu.

Kalibreleri bir nevi kiyaslanabilse bile, mevkileri, form durumlari ve oynadiklari lig hic bir sekilde kiyaslanamaz...

Deco yu futbolcudan saymiyon herhalde kardes, 30 yasinda barcelona dan chelsea ye 10 milyon euro karsiliginda gitmis.

Deco iyi futbolcu ama Sneijde rile kıyaslanmaz bence. Ayrıca şöyle de bakılabilir. Palacio gibi adamlar, Bravo gibi kaleciler bile 10 milyon veya üzerine gitti ise Sneijder'e 20 verilebilir.

Umarım vermezler tabi.

Futbola iş adamları el atınca zikredilen paralar çok değişti. 20 milyon çerez parası şu anda..

Sneijder gerek dünya kupası performansı, gerek lig performansı, gerekse popularitesi ve marka degeri bakımından 20 milyon bir kurus eksik etmeyecek bir oyuncudur suan. Ayrıca listede Sneijder türevi olan oyuncular hep 20 milyondan yüksek rakamlara girmisler, Sneijder'in ne eksigi var cözemedim. O oyuncular icerisinde yas sorunu olmayan 2-3 oyuncudan biridir cünkü Sneijder 10 numaradır, oyun görüsü, pas ve sut yetenegidir Sneijder'i özel bir oyuncu yapan. Asırı bir efor sarfetmesine gerek yok.

Sen de takdir edersin ki o günden bugüne piyasa hayli yükseldi, fiyatlar kabardı. Deco örneginden devam edeyim, o Deco'yu Porto suan kaca satardı sence Barcelona'ya?

Bu parayi verse verse anca delirmis Araplar ve Ruslar verir. Sneijder gibi bir oyuncunun oralarda gözü yoktur yani. Rahat olun Sneijder bizde kalacak.

haklısın ama sneijderin bu seneki istatistiği o 3 futbolcudan çok farklı değil sanki?

Sadece medya'nin isi degil, ayni zamanda son volesini vurmaya calisan Sneijder ve menajerinin de parmagi var aldiklari maasi az buluyorlar, %30 arttirmak istiyorlar..

kimsenin sattığı yok... kimsenin 20 verdiği de yok zaten hal-i hazırda... sözleşme maddesi üzerinden polemik yaratılmaya çalışılıyor... 20 verilse bile burada sneijder'in seçimi önemli... kalmak isterse zaten kalır... ama biri 20 verirse ve sneijder gitmek isterse yapabileceğimiz birşey yok..

Yolanthe yenge zehir gibi türkce ögrenmis. Gitmezler aga. Istanbul gibi sehir az var be dünyada.

20 vermezler diyodum resimlere baktım . 20 verirler :D

Yani 3-4 Wes Klasında veya 1-2 tık üstü isim var

onlar 22-30 arası almıs

aman Gitmesin Wesimiz işimiz bitmedi daha

Veren olur. Manu isterse alır hiç düşünmeden. Inandıysa sneijdere 20 milyon euro hiç bir şey manu için.

Ama bence bizde kalacak

Insaf diyorum su konuyu açanlara ya.

Tabiki de Sneijder i satmayalim ama o listelerde dünya capinda 2 futbolcu var, bir tanesi Zlatan, digeri Etoo. Diger futbolcularin bedellerini bos yere koymussun.

Sneijder dünya capinda bir oyuncudur ve bu listelerden cikan sonuca göre de Sneijder bugun satilirsa degeri 20 milyon eder kesinlikle.

Yine de dunya capindaki oyuncularin 30 yaşlarına gelselerde 20 milyon edecegini bizlere gosterdigin icin tesekkurler.

Geri
Üst Alt