GSCimbom
Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası
Alper Altun

Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
144
Okunma
8,3K
Sayfa
3/8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım birkaç sene daha toparlanamaz gibi geliyor, Sneijder kalsa dahi yanındaki elemanlarla birşey yapması zor, zira takım kalitesiz, o sebeple zaten yaşı da 30+ iken böyle 15+ bir teklif gerçekten var ise MAALESEF satılması mantıklı gibi duruyor
Evet katılıyorum. Sneijder aşkı yaşayanlar ile üzülecek tabiki ama ffp de varken 31 yaşına girecek bir futbolcuyu bu fiyata satmamak aptallıktır resmen.
Sn10 yılda 5 milyon kazanıyor bide üselik. Nerden baksan 35 milyon euro kazanç sağlıyorsun 16 milyon rakamı doğru ise. Şubat ayındaki duruşmada muthiş koz olur ve hata idaa ediyorum cezadan kurtuluruz Burak ve Sn10 satışlarından.

NKFVaklınaK

ya çin amerikayla it dalaşına girer paralarını ödeyemezler geri döner zaten

hem dönerken ramiresi falan da kafalar iyi orta saha kurarız

Ardayı 12 ye sattılar da ne oldu amrabat ile Yiğit'i aldılar.
16 ya gitse bunlar gider iki tane leş topçu alır

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Sezon sonu 7.5 mu şimdi 16 mı?

Sneijder gitmek istiyorsa hayır demek saçma olur sene sonu her türlü alırlar

HO diyelim o zaman

-------Emre-Donk-Selçuk-------
--------------Birlo---------------
----------Poldi-Sinan------------

Ne paragöz arkadaslar varmis. 16 milyon icin takimin en iyi oyuncusunu satacaklar. Peki o büyük takim Galatasaray dediginiz takim ne hale gelir satildigi an?

Te allahim.

Sezon sonu 7.5 M € veren takıma gidecek diye birşey yok, Sneijder burda mutlu iyi de para kazanıyor gitmeyecek belki hiçbir yere, niye sezon sonu kesin gidecekmiş gibi davranıp şimdi iyi paraya satalım diyorsunuz.

Sezon sonu 7.5 M € veren takıma gidecek diye birşey yok, Sneijder burda mutlu iyi de para kazanıyor gitmeyecek belki hiçbir yere, niye sezon sonu kesin gidecekmiş gibi davranıp şimdi iyi paraya satalım diyorsunuz.

"Sneijder gitmek istiyorsa" demiştim eurovizyondaş

İstemiyorsa zaten kalsın. Fakat Sneijder'e rağmen reddetmek mantıksız olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri