GSCimbom
Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası
Alper Altun

Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
144
Okunma
8,3K
Sayfa
6/8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır tam tersi...

2010/11 yılında yaşanan facia bir anda olmadı, senelerin verdiği birikimdi; dip noktaydı.

2002-2010 arası gibi olmayalım diyorum şahsen, duygusal bakmamak lazım Sneijder dediğimiz adam 24 yaşında değil, en fazla 1-2 sene katkı sağlayabilecek bir adam ve mali durum ise herkesin malumu...

Ha sattık diyelim yüksek bir ücrete, bu yönetimin o parayı iç etmeyeceğinin garantisi yok buna katılıyorum. :D

Ben bu adamlara 1 gram bile güvenmiyorum abi, her zaman kötünün daha da kötüsünü bekliyorum bunlardan. Bu yüzden de gitmesini istemiyorum Sneijder ve Muslera'nin.

Öyle bir durumdayım ki, zaten şampiyon olamayacağız, ederi eden topçu satılmalı. Sneijder, Muslera, Podolski her biri için 15m€ ve yukarı teklife satılmasına karşı değilim.

Dediğim gibi Sneijder değilde Podolski'nin 13-14 üzerine satılması kabul edilir. Ama Sneijder'in satılmasına bende karşıyım, yeri doldurulamaz kesinlikle.

20 milyon verirlerse serbest kalıyor zaten.Şimdi değilse bile sene sonu 7.5 milyon serbest kalma maddesini kaçırmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri