Sneijder Kaptan Olsun

Kesinlikle Felipe Melo

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptan olana bişeyleer oluyor lütfen sneijder,muslera,melo dan uzak dursun pazubant

kaptan olmamasi gereken adamlar kaptan yapildigi icin olabilir mi

yineliyelim

70207.jpg
70207.jpg

Olmasin vallah. Bizde kaptan olan sapitiyor.

I am the one who knocks!

Kaptan MELO olmalı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu takımın kaptanları Hakan Balta,Sneijder ve Sabri üçlüsü olmalı.Sabri bu takımın en eskisi Hakan Balta takımın en sakini ve iyi lider Sneijder ise hem en çok oynayan hemde en çok saygı duyulan ismi bana en doğru 3lü bunlar olur

Kaptan'ın yerli olması gerektiğini düşünüyorum.

Ama Sneijder de olabilir..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

34.yaş gününü kutlayan Sneijder , ianis hagi'ye pastasını yedirirken , şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Ajax ile eşleşmelerine "Anılarımızı tazelemek için hoş bir eşleşme oldu" diye yorumda bulundu.

Sezon sonu mukavelesi sona erdiği hatırlatılması üzerine "Ben burda mutluyum , yeni tesislerimiz adeta yuvam gibi , hala birkaç sene daha takıma katkı verebileceğimi düşünüyorum ama antrenörlük de kariyerimde planlarım arasında bulunuyor" şeklinde yanıt verdi.

Selçuk, Sabri, Hakan gibi elemanlar varken zor.

Katılıyorum da bu konuyu açsa açsa Sato açar demiştim. Görüyorum ve yükseltiyoorum hatta hala kaptan olamaması skandal.

Kaptan demek Konusmak-Dialog demek.

GSin Kaptani hem Inglisce bilmeli Hem Türkce.

nekadar cok dil okadar iyi.

SImdi Sneijder türkler ile ne konusacak? Türkce Dil bilmyior, Türk Insani bilmiyor...

Ayrica Sneijderin kisiligi ile Kaptanligin gerekdi Kisilik arasinda cok fark var.

#HAYIR

#SneijderFanBoylarAbartmayinHerseyi

Öncelik Melo adaletli olun.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'yu kimse kaptan yapmaz.Sonuçta adam takım arkadaşını odaya kapatıp dövdü

Geri
Üst Alt