- 20 Haziran 2011
- 57.708
- 63.066
- 4.533
Wesleyden vizyon kokan 1 karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maaşınıda kendı maaşından ödesin o zaman te allam sanane sen kımsın
ne olursan ol yeter ki evlat ol ! bizim kulübün felsefesi bu ! kaliteli olsalar takıma katkı yapsalar benim için sıkıntı yok ama Kasımpaşa seviyesinde bile olmayan oyucuların star muamelesi görmesi gerçekten beyinsizlik ! biz armaya aşığız armadan soğumamız imkansız ama benim için futbol bu mantalite değişmediği müddetçe bitmiştir ! basketbola konsantre olacağım ! bu dandik kadro için bir lira harcamaya değmezYönetim Sneijderi bu kadar dinliyorsa, gelecek yil sampiyonluga oynayacak kadroyu kesin kurariz. Fakat haberin taraftar tepkisini azaltmak icin yapildigi belli. Takimin geliri yok. Simdiden bosman oyunculardan kalitelilerinden 4-5 tane almamiz gerekirken, biz max. yedek olacak oyunculara zam yapiyoruz. :asd22:
Sabriyle de sözlesme yenileriz. Sonra transfere para kalmaz. :asd22:
Sabri ve Emreyle sözlesme yenilendigi gün Galatasarayi birakirim. Benim yatan, amatör oyuncular icin harcayacak ne zamanim ne de param var. Yabanci siniri varken, sinir var diyorduk, sabrediyorduk. Artik yabanci siniri yok. Takimda para yok fakat hala bu oyuncular zam aliyor. Artik nedense.
Soru soruyorum , sneijder cikip da "3 baskanla calistim, ama iclerinde klubumuzu en net ve yuksek hedeflere yonlendiren baskan dursun ozbektir ,tum camia ona guvenmeli" dese
buradaki bazilari bugune kadar kendi soylediklerini inkar edercesine U donus yapmazlarsa adim sinan degil ...
sneıjder yönetımde sanırım bu kararları verdıgıne gore ! artık gerekenı yapınBen sneijderi asla elestirmem , hatta hic bir zaman parayi alani, fikrine uyulani elestirmem ... o yolundadir ... o oyle dedi diye fikrinde U donusu yapanlaradir bu sozum...
Dun emre colak in bu takimda isi yok denirken ben deseydim ki "emre colak takimin gelecegidir" dese sneijder ,herkes fikrini degistirir .. o zaman da diyecektiniz ki "sneijder de gercekleri gorur ,bunu soylemez"... ama soyledi
hani noldu takimin el freniydi emre colak , aldigi her topta kendi cevresinde donmekten butun oyun akisini negatif etkiliyordu , hani "bu cocuk adam olmaz"di
kendi fikrinizi bile savunamiyorsunuz simdi ? ne oldu ?
(lafim bu U donusu yapanlaradir , yoksa emreyi bastan beri isteyenler begenenler olabilir , tam tersi gitsin atilsin edilsin diyenler de olabilir , fikirdir , o ayri , tornistancilara soruyorum)