- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Al işte senden varya hiçbir şekilde adam olmaz bundan sonra hep peşinde olucam uzay boşluğu seni
kes
cocuk gibi basimi agrittin bugün
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al işte senden varya hiçbir şekilde adam olmaz bundan sonra hep peşinde olucam uzay boşluğu seni
Tmm Şımarma artık vasıfsız troll müsvettesikes
cocuk gibi basimi agrittin bugün
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Ben hayatımda bu kadar boş bir adam daha görmedim renkdaş trollüğü bile beceremiyorbi oda tutun siz ikiniz![]()
Ben hayatımda bu kadar boş bir adam daha görmedim renkdaş trollüğü bile beceremiyor
Bunun için uyarı yada ceza yemeye razıyım ama artık bunun gibilere prim verilmemeli forumda bu adamın kirli yüzünü ortaya çıkarıcamBırak kardeş bu hırbo için değmez
Bunun için uyarı yada ceza yemeye razıyım ama artık bunun gibilere prim verilmemeli forumda bu adamın kirli yüzünü ortaya çıkarıcam
baskan denilen herifi surda hala koruyanlar varya.... tayyipin killarindan baska bir farkiniz yok.
@necati şen 'e söz hakkı doğdu ama şimdiBen hayatımda bu kadar boş bir adam daha görmedim renkdaş trollüğü bile beceremiyor
Hajroviç gibi nankörlük yapacağını zannetmiyorum.ayrıca Sneijder çok karakterli futbolcu parasını alamama durumuna rağmen hiç bir tehditte bulunmuyor.