GSC Portal Sneijder Konuştu!

baskan denilen herifi surda hala koruyanlar varya.... tayyipin killarindan baska bir farkiniz yok.

baskan denilen herifi surda hala koruyanlar varya.... tayyipin killarindan baska bir farkiniz yok.

ya birde fenerin bizi değiştirme açıklamasından örnekler veriyorlar kumpaslar darbeler havada uçuşuyor ünal aysalın önünü kapatmışız bak hele ya sırf terime inat olsun diye sarılmaya çalışıyorlar ya şu aysala pes..

haber dogrudur. sneijder bence parasini alamiyor cunku ayni problemi hayirsizovic'te de yasamistik. yani bariz kulup parayi odeyemiyor

Hajroviç gibi nankörlük yapacağını zannetmiyorum.ayrıca Sneijder çok karakterli futbolcu parasını alamama durumuna rağmen hiç bir tehditte bulunmuyor.

Başkan kulübün içine etti kaçıyor.Geçen devre arası transferleri olmazsa bugün en azından maaşlar ödenirdi.15 m Euro haybiye harcandı.

drogba aslında bu yılda kalabilirdi ama gitti neden çünkü kulübün artık çıkış trendinden düşüşe geçtiğini gördü kulüp hedeflerin dışına sapmıştı artık ve kalsaydı eğer hem maddi hem manevi olarak sıkıntı yaşıyacaktı bunu gördüğü için sözleşmesini uzatmadı aysal ile.., sneijder'de eğer böyle düşünmeye başladıysa durum bizim için gerçekten kötüye gider şınoda giderse bejeke seviyesine inmek zorunda kalırız..

Bu haberi Sneijder'in uyarı niteliğinde çıkarttığını düşünüyorum. Menajerinin açıklamaları da bunu doğruluyor. Bu gidişle, üçüncü bir Ribery'miz olabilir.

Baskanin iyi yaptigi tek is sermaye artirimi oldu. O parayla bu dandiklerin ligini domine etme firsati geçmis ele, ama degerlendiremedi. Terimde herzaman oldugu gibi dandik transferleriyle sermaye yi tüketti. Aysal kötü bir futbol yöneticisi. Kulüp zor durumda olmasa kaçmazdi. Kulübün gelirleriyle oyuncu giderleri örtüsmüyor. En kötüsü ise bu takimin hala Sivas seviyesinde olmasi.

hersey riva ile basladi satma veya degerlendirme yetkisi olmayinca baskan gitme yolunu secti heralde tek cikis olarak rivayi görmüstü galatasaray icin, durum heralde pek vahim insallah yaniliyorum dur

Hajroviç gibi nankörlük yapacağını zannetmiyorum.ayrıca Sneijder çok karakterli futbolcu parasını alamama durumuna rağmen hiç bir tehditte bulunmuyor.

Bırakın bu zihniyeti artık ne nankörlüğü sen adamla sözleşme imzaliyorsun ve sonra sözleşmeye uymuyorsun adam çekip gidiyor nankör oluyor eğer bir nankör varsa oda parasını ödeyemeyen yonetimdir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt