Fikri Emin
Parçalı Üye
- 18 Temmuz 2013
- 3.203
- 2
- 288
Sneijder canli yayinda imza'yi attik'tan sonra, "Sneijder imza'yi atti" diye haber yapsalar bile Fanatik'e inanmayacaksin ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adami yollarlarsa ben birakirim bu Sarayi
Ben dünya yıldızıyım
İste her zaman diyoruz senin gibi ucubelere; Herkes gider bi kaliriz biz GALATASARAY'liyiz.
İste her zaman diyoruz senin gibi ucubelere; Herkes gider bi kaliriz biz GALATASARAY'liyiz.
yalan soylemesene kardesim ftcisin sen
Sen kal ben bu duzende bu takimi tutmam panpa , Drogba gonderildi bir sekilde ,, Mancini gonderildi , Sneijder yine bir ali cingo oyunlariyla gonderilecek ve sizler gibi taraftar Sabrinin sahaya inmesine gobek atacaksiniz cunku siz oyle adamlara laik siniz
Bak simdi olayi baska yerlere getirme pasam.Galatasaray formasini haketmeyen vardir o ayri.Ama ben o formanin icindekine degil formaya sevdaliyim.O adam yilda 3 m€ dan fazla alarak bu takimda oynuyor.Biz taraftarlar cebimizden para vererek bu takimi tutuyoruz.Onlar profesyonel biz taraftar bunu unutma.
Benim demek istedigim de ayni ama biraz dusunmeden yazdim , ben takimi tutarim o ayri ama maclarina bakmam tamaminen sogarim .. forma vs alirim o ayri ..
ama boyle guzide topcular bu sekilde kusturulup gidince hic zevk alamiyorum