GSC Portal Sneijder: "Kurtulmak istiyorlarsa söylesinler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder canli yayinda imza'yi attik'tan sonra, "Sneijder imza'yi atti" diye haber yapsalar bile Fanatik'e inanmayacaksin ...

fenerde diego kaç haftadır yedek hiç haber yok wes 1 maç yedek ortalık ayağa kalktı ama diego daha iyi yeaa.

Takımda kopukluk olduğu doğru ama Fb medyasının uydurması bunlar.Tüm problem antrenörde adam akıllı disiplinli bir hoca olsa bunlar olmaz.

İste her zaman diyoruz senin gibi ucubelere; Herkes gider bi kaliriz biz GALATASARAY'liyiz.

Sen kal ben bu duzende bu takimi tutmam panpa , Drogba gonderildi bir sekilde ,, Mancini gonderildi , Sneijder yine bir ali cingo oyunlariyla gonderilecek ve sizler gibi taraftar Sabrinin sahaya inmesine gobek atacaksiniz cunku siz oyle adamlara laik siniz

yalan soylemesene kardesim ftcisin sen

Krali gitse ben asla bu takima ihanet etmem gobul bagim var.Takim 8. Oldu.Cimbom kumeye diye bagiriyolardi.Ben takimimi izliyordum.Fatih Terimi cok severim dogrudur.Ama Galatasaray buyuklugunu tam hissettirdigi icin.Ama hicbir macta umudumu kaybetmedigim icin.

O değilde haberde Sneijder ben 2 kez Dünya Kupası finali oynadım demiş. Sneijder 1 Dünya Kupası finali oynamadı mı ? Bu bile fanatikin nasıl salladığını gösteriyor .. Ve buna inanan bazı renktaşlarımız var ...

Sen kal ben bu duzende bu takimi tutmam panpa , Drogba gonderildi bir sekilde ,, Mancini gonderildi , Sneijder yine bir ali cingo oyunlariyla gonderilecek ve sizler gibi taraftar Sabrinin sahaya inmesine gobek atacaksiniz cunku siz oyle adamlara laik siniz

Bak simdi olayi baska yerlere getirme pasam.Galatasaray formasini haketmeyen vardir o ayri.Ama ben o formanin icindekine degil formaya sevdaliyim.O adam yilda 3 m€ dan fazla alarak bu takimda oynuyor.Biz taraftarlar cebimizden para vererek bu takimi tutuyoruz.Onlar profesyonel biz taraftar bunu unutma.

bari basliktaki "Sneijder:" ibaresini kaldirin ula AYIP BE, gs forumu burasi.

şike lobisinin maşası satılık medyanın maksatlı haberlerini foruma taşımasak nasıl olur ha iyi fikir değil mi ?

Haber yalandır da bu adamı kaybedersek, emeği geçen her kim olursa tarih affetmez.

Bak simdi olayi baska yerlere getirme pasam.Galatasaray formasini haketmeyen vardir o ayri.Ama ben o formanin icindekine degil formaya sevdaliyim.O adam yilda 3 m€ dan fazla alarak bu takimda oynuyor.Biz taraftarlar cebimizden para vererek bu takimi tutuyoruz.Onlar profesyonel biz taraftar bunu unutma.

Benim demek istedigim de ayni ama biraz dusunmeden yazdim , ben takimi tutarim o ayri ama maclarina bakmam tamaminen sogarim .. forma vs alirim o ayri ..

ama boyle guzide topcular bu sekilde kusturulup gidince hic zevk alamiyorum

Benim demek istedigim de ayni ama biraz dusunmeden yazdim , ben takimi tutarim o ayri ama maclarina bakmam tamaminen sogarim .. forma vs alirim o ayri ..

ama boyle guzide topcular bu sekilde kusturulup gidince hic zevk alamiyorum

Evet o ayri birsey tabiki yonetim ve hoca anlayisimiz kotu malesef ki.

Sallamasyon haberde Fotomaç'ı solladılar sonunda.

İleride Fener'e gidecek.Yerli ceteyi kovmadıgımız sürece elimizdeki Sneijder gibi değerleri kaybetmeye mahkumuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt