GSC Portal Sneijder: "Kurtulmak istiyorlarsa söylesinler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar iyice aştılar sneijderle meloyu birbirine kırdırmaya çalışıyorlar en iyi 2 yabancımız ya...Yine burak,selçuk,sabri falan geçmiyor haberde.Arkadaş sneijderle,melo gitse,bunların yerine emre çolak,yekta falan oynasa küme düşmeye oynayacaklarının farkında olamayacak kadar cahil mi bu yerliler..Ulan arkadaş garanti paranız var zaten 8 trilyon para,allah kahretsin her hafta ultra yeteneksizliğinize rağmen oynuyorsunuz daha allahtan belanızı mı istiyorsunuz..Bırakın da gözümüze hitap eden iki adam var onlar oynasın,onların altını oymayın.

ya aslında bu konuları kitlemeyelim yalan ve kolpa haberler için daha büyük ebatlı özel emoticonlarımız olsun metin girdisi yapmayalım bu başlıklara..
emin olun haber editörleri bütün forumları takip ediyorlar çünkü çok kalitesiz , vasıfsız ve tembel adamlar ne maç izlerler nede yurtdışını takip ederler , diğer spor dallarını hiç saymıyorum bile.
taraftarın nabzını tutup gazını almak onlar için yeterli maksat gazete satılsın..
bunlara en güzel cevap goy goy olur..

Bari burada su sallama haberleri paylasip insanlarin sinirlerini alt ust etmeyin. Yeterince oyun oynaniyor zaten Galatasaray'i yipratmak icin. Sizde ekmeklerine yag, bal surmeyin.

Sneijder ile görüştüm, tamamen yalanmış. Konu kilit.

ha bu arada o Fanatik gazetesinin ben dedi...

:ka21:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt