Sneijder mi, Alex De Souza mı?

Dalga mi geciyorsunuz yahu, Avrupanin en iyi 10 numaralarindan birin, Golden Ball seviyesine cikmis bir oyuncuyu, üst seviyede basarisiz olmus, sadece fb ve Brezilyada oynamis bir oyuncuyla mi karsilastiriyorsunuz?

Alex'in Şampiyonlar Ligi kupası var mı?Onu geçtim Dünya Kupası'nda maçı var mı?

Alexe saygım büyüktür,beğenirdim kendisini ama her şey kötü bir ligde gol atmakla olmaz.

Burakta atıp duruyor burda . Sneijder dünya çapında futbolcu

Alex diyen çıkarsa gitsin köprüden atlasın. Bu kafayla yaşamayı hak etmiyor demekdir çünkü.

Ulan bir tarafta kimsenin sallamadığı süper lig den başka bir ligde tutunamamış bir herif, öbür tarafta ise Sneijder.

Can sıkıltısı, transfersizlik ve maç olmaması insanların kafasına vuruyor.

I am the one who knocks!

ikisi de çok büyük oyuncu Sneijder kariyeri itibariyle tartışılmaz tabiki ama Alexin bizde oynadığını farz edin ilah ilan edilirdi,ayrıca üst seviyede de başarılı olmuştur Alex ,şmp liginde asist krallığı var yanlış hatırlamıyorsam

yetenek olarak alex.

ama yetenek her şey değildir. diğer her konuda sneijder yapmış olduklarıyla kendini tüm dünyaya kanıtlamış bir oyuncu.

Ulan alex kim über ligde attığı bilmem kaç golden başka ne başarısı var ??

"Alex kim şu stoper olan mı?" Bir avrupalı futbolsever atasözü.

images

Ya boş boş yorumlar yapmayın Allahasen ya. Ona bakarsan Hagi'de Milli takım ve Galatasaray harici tutunamadı. İtalyada gittiği takım küme düştü realde barçada kovmaktan beter ettiler adamı. Ama bu Hagi'nin klasını değiştirirmi.

Gereksiz bir konu ama madem açılmış cevap veriyorum Alex. Sneijder kadar Başarılı olamaması onu küçültmez

Geri
Üst Alt