Sneijder mi, Alex De Souza mı?

alexi burakla kiyaslayin

istatistikleri aynidir

alex de istatistik kasiyor burak da

önemli maclarda ikisi de sahadan siliniyor ama

Sneijder'i daha küçük yaşlarımda hayranlıkla izlerdim. Real Madrid forması giyerken havadan gelişine inen topa yere sekmeden mükemmel bir vuruşla bir golü var aklımda, acaba böyle oyuncular Türkiye'de oynar mı derdim.

Alex'e gelirsek yetenekli ve başarılı bir oyuncu, saygı duyuyorum. Ama Sneijder'le karşılaştırmak çok saçma geliyor.

Türkiye dışında bir forumda açsanız şu konuyu adama gülerler dalga geçerler (objektif)

edit alexi bizim 10 numaralardan ancak Felipe ile kıyaslama yapabilirsiniz gerisi komik oluyor

Bu alex kimdir yahu adamı Hagi ile bile kıyaslıyorlar. Uluslararası hiç bir başarısı olmayan, büyük maçlarda sahada sadece gezinen, en ufak bir sert müdahelede maç boyunca tırsak oynuyan, tembel bir oyuncu. Bu ülkede Alex ile kıyaslanacak tek oyuncu Sergen'dir. Hangisi teknik kapasitesi yüksek olmasına rağmen daha tembeldir? sorusu en uygun olanı.

amma abartsınız be. İtin g...e soktunuz alex i. ben takıma verdiği katkıya bakarım arkadaş. sneijderin sazı eline alıp yürüyerek maç kazandırdığını görmedikçe kusura bakmasın 1.Hagi , 2.Alex in her zaman gölgesinde kalacaktır benim gözümde

Objektif konuşmak gerekirse, Sneijder topçu falan değil. Biraz daha objektif olursak, adam değil diyebiliriz.

amma abartsınız be. İtin g...e soktunuz alex i. ben takıma verdiği katkıya bakarım arkadaş. sneijderin sazı eline alıp yürüyerek maç kazandırdığını görmedikçe kusura bakmasın 1.Hagi , 2.Alex in her zaman gölgesinde kalacaktır benim gözümde

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dnBloHenx7A[/media]

alexin kazandirdigi tüm maclara bedeldir bu gol

fb denizlide rezil olurken alex yok muydu sahada

ya da tsye rezil olurken

biz kadiköyde kupa kaldrirken alex yok muydu

3 tane cok rezil bir sekilde kaybedilen sampiyonlukta alex vardi hep ve sahada dolandi durdu sadece

anca dandirik maclarda istatistik kasti sonra da medyanin gazlamasi ile efsane yaptilar

Sneijder çok maç kazandırdı.

Bu ankete Alex bile şaşirir

Birde ülkemize gelen en iyi futbolcu açik arayla hagi

Alex Sunny ise Wesley Sony'dir.

sneijder yürüyerek maç kazandırmasın gerek yok. o koşarak kazandırır.

juve maçında attığı gol öncesi kendı cezasahasına kadar pres yapışı,sonra yaptığı baskıyla topu kazandırıp hiç durmadan ok gibi rakip cezasahasına koşup o golü atmasını benim diyen oyuncu yapamaz. yapmak istese ciğeri yetmez. bacaklarında can kalmaz o sahada.

ilk defa duyuyorum eli belinde maç kazandırmadıkça büyük oyuncu olamaz lafını. genelde bunun tersini söylerler.

Alex, Hagi ve Sneijder'le kıyaslanmasına kendi bile gülüyordur

Geri
Üst Alt