Valla bende Sneijder'de bu kadar ne bulunuyor anlamıyorum ben Terim yanlısı değilim fakat Terim sisteminde Sneijder yoktu ve Selçuk ile Burak döktürüyordu Sneijder geldi geleli sistem bozuldu bu takım 3-5-2 ,3-6-1, 4-2-3-1 gibi taktikleri oynayamıyor işte tek bildiğimiz 4-4-2 yada 4-3-3 ötesi olmuyor bu sistemdede Sneijder uymuyor Sneijder'e göre sistem kurcaz diye her türlü taktiği deniyoz yine olmuyor. Benim Sneijderle derdim yok ama yakın zamanda kulübün Sneijder'le derdi olucak gibi o zamanda yazıları görürüm burda ne şerefsiz adammış filan gibi ve UEFA, FiFA nereye veriyorsada versin sonuna kadar hakkı sonuçta profesyonel bir oyuncu parasını alıcak herkes bir duygusal yaklaşıyor ama yakın zamanda bu tür olaylar patlamaya başlar sonra deriz bu Selçukla Burakta ne iyi adam bak alacaklarını almadığı halde hiçbirşey yapmıyo adam gibi adammış diye ki bende Burak ile Selçuk'tan nefret eder oldu performansları sebebi ile.
Bak sonra alınıyor uzun uzun yazıyorsunuz ciddi anlamda bir gün bırak maçı sneijderi izle sonra maçı tekrar izle ve selçuk'u izle.
Sonra buraya gelip bütün fikirlerinin tersini kendin savunacaksın.
Sneijder dediğiniz adam sistemi bozuyor diyorsun ama ben forvet arkası oynaması gereken sneijder'i her maç ceza sahası içerisinden top çıkarırken görüyorum. Aynı sneijderi kontratağa kalkarken görüyorum.
Dönüyorum selçuk ileride oynuyor 2-3 maçtır orta saha cizgisinden 1-2 metre geliyor defansa katkısı yok. Savunma yok. Pres son 2 maçtır taraftar gazlamasıyla.
Bu adam ön libero oynarken adamı bırakıp nasıl olsa birileri halleder modundaydı.
Hadi sneijder geldi selçuk bozuldu. Daha önündeki adama pas atamıyor, kornerde orta açamıyor, yahu hadi hepsini geçtim arada frikik yazardı eser gürlerdi o bile yok.
Bunlarda sneijder yüzünden değil mi.
Bak sana bir örnek vereceğim. Atleticolu arda ile Türk milli takımındaki ardaya bi bak. Ve bir söz var biliyor musun. Futbol iyi oyuncularla oynanır diye.
Sneijderin gitmesini bende istiyorum neden acıdığım için. Artık adamı afdersiniz maymun ettik. Al oraya koy buraya koy. Takımında sneijder varsa ona göre takımı çizersin. Biz sneijderi takıma uydurmaya çalışıyoruz. Bunun daha ötesi yok.
Gitsin hem o, hem biz, hem siz rahat etsek. Herkes kına yaksa.