Sneijder Sayesinde Yeni Bruma'lar Gelecek!

1.5 yıldır katkı vermiyormuş :) senin bir buçuk yılda forvetin varmıydı ? ön liberon varmıydı ? defans zaten yol geçen hanıydı !! şino hagi değil tek başına maç alacak biri hiç bir zaman olmadı !! şino iyi bir ekipte hünerlerini gösterecek üstün oyun zekası pas yeteneği ve tehlikeli alanlarda attığı şok gollerle sivrilen bir isim oldu ! de jongla oynarken şinonun nasıl değiştiğini göreceksiniz asistlerine şutlarına yine hayran olacaksınız ama şino bunları yaparken burada şinoya sallayanlara bende büyük keyifle sallayacağım sabırla bekliyorum !!

Hadi paslasma sorunu yanindaki kalitesiz adamlardan bu Sneijder toplara Podolski gibi vuruyordu bu sene cok yumusak vuruyor toplara buda mi yanindaki kaltesiz adamlar yuzunden Dejong ortasahada oynarsa sneijder eskisi gibi vuracak mi toplara hadi pas olayi dedigin gibi olsun

Son düzenleme:
Bu Sneijder eninde sonunda gidece ya 32 yaşındaki Sneijder'i bu yıl gönderip 7.5 bonservis kazanırız yada seneye 34 yaşına kadar oynatırız bedava elimizden kaçar
34 yaşına kadar oynayabilecek bir görüntü veriyor mu Wesley Allah rızası için kendinize bir sorun son 1.5 yıldır ne iyiliği var adamın 1 maç iyi oynadığını hatırlarsanız 10 maç kötüdür en az 1.5 yıldır hep etksiz hep yan pas geri pas ileri topu çıkarmaya çalıştığında hemen top kaybı aynıları hatta dahada beterleri Selçuk içinde geçerli
Selçuk&Poldi&Chedjou&Sneijder gönderip hem yüklüce bonservis hem yüklüce maaş +Sabri-linnes-cavanda-salih-semih-jem-endoğan-umutg-tarık-hamit dan 3'e 5' bakmadan kurtulup kar elde etmemiz lazım hatta iyi teklif gelmeleri halinde Yasin-Sinan-Carole gibi isimleride satıp güzel bir kadro dizmemiz lazım
En büyük eskikliğimiz stoperler-sağ bek-orta saha(8/10 numara)ikilisi-sağ kanat devre arası ve sene sonu kesinlikle kapatmamız gereken yerler

Sneijder sonrası için kesinlikle OMAR ABDULRAHMAN'ı getirmekten yanayım ben yavaş yavaş arap futbolcular avrupa piyasasına çıkıp yetenekleriyle büyülüyor bana göreyse OMAR ABDULRAHMAN bunların içinde en en yeteneklisi atıp tutmayın arap şöyle böyle diye 2012'de İngiltere-Bae arası sorunlar nedeniyle çalışma izini alamadı yoksa ManCity'de ağzınız açık izliyordunuz şuan bu adamı

OMAR ABDULRAHMAN عمر عبدالرحمن | Goals, Skills, Assists | Al Ain | 2015/2016 (HD) - YouTube
OMAR ABDULRAHMAN عمر عبدالرحمن | Goals, Skills, Assists | Al Ain | 2014/2015 (HD) - YouTube

Video'nun girişlerindeki asist sayılarına iyi bakın adamın paslarına oyun görüşü top hakimiyetine bileklerine tekniğine
Adamın geçen sene 42 maç 7 gol 27 asist
ondan önceki yıl 45 maç 4 gol 30 asisti var

Son düzenleme:
Gelen parayla öküz alacaz bunu da yazin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niee sneider brumanın kabilesinden bayan bi tue na bangna mı buldu

bruma alacaklarmis. Lan denyolar Bruma firsat transferiydi. 1 senelik mukavelesi kalmisti, takimiyla problemler yasiyordu , 12!!!! kagit ödedik, mahkemelik olmustu. Bunlar olmasaydi nah bizdeydi

Tamam abdurrahman guzel oneri de 25 yasina gelmis 21yasindan beri youtubede videolari dolanan arabian messi denilen adamin arabistan disina cikmamasi garip gelmiyor mu.
Hele su futbol yamyamlarinin oldugu donemde. Bu adam futbolu zevk icin oynuyor sanirim para sorunu yok yoksa almanyada direkt gormustuk bu herifi.

Ben isterim sneijder varken al gel adami sonra dersin ki sneijder yaslandin sen az bi uza git cine falan para kas.

Hagi sonrasini cok tez unuttuk. 10 sene hagi aradik. 1.5 senedir melo ariyoruz.

Sneijder en son derdimiz bizim. 8 macta 4asist yapmis bir oyuncu hani daha olmedi. Daha vahim olanlari once postalayip bi 10milyon euroluk rahatlama saglamaliyiz. Sonra sneijderi gonderirsin iki tane bruma alirsin tabi bulabilirsen.

Tamam abdurrahman guzel oneri de 25 yasina gelmis 21yasindan beri youtubede videolari dolanan arabian messi denilen adamin arabistan disina cikmamasi garip gelmiyor mu.
Hele su futbol yamyamlarinin oldugu donemde. Bu adam futbolu zevk icin oynuyor sanirim para sorunu yok yoksa almanyada direkt gormustuk bu herifi.

Ben isterim sneijder varken al gel adami sonra dersin ki sneijder yaslandin sen az bi uza git cine falan para kas.

Hagi sonrasini cok tez unuttuk. 10 sene hagi aradik. 1.5 senedir melo ariyoruz.

Sneijder en son derdimiz bizim. 8 macta 4asist yapmis bir oyuncu hani daha olmedi. Daha vahim olanlari once postalayip bi 10milyon euroluk rahatlama saglamaliyiz. Sonra sneijderi gonderirsin iki tane bruma alirsin tabi bulabilirsen.
O Abdurrahman bence boş bir adam.

Tam halı saha topçusu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yillardir mantik ayni mantik. Takimda o kadar cöp varken en kalitelisini yolla daha yeri için alternatifin olmadan.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu Sneijder eninde sonunda gidece ya 32 yaşındaki Sneijder'i bu yıl gönderip 7.5 bonservis kazanırız yada seneye 34 yaşına kadar oynatırız bedava elimizden kaçar
34 yaşına kadar oynayabilecek bir görüntü veriyor mu Wesley Allah rızası için kendinize bir sorun son 1.5 yıldır ne iyiliği var adamın 1 maç iyi oynadığını hatırlarsanız 10 maç kötüdür en az 1.5 yıldır hep etksiz hep yan pas geri pas ileri topu çıkarmaya çalıştığında hemen top kaybı aynıları hatta dahada beterleri Selçuk içinde geçerli
Selçuk&Poldi&Chedjou&Sneijder gönderip hem yüklüce bonservis hem yüklüce maaş +Sabri-linnes-cavanda-salih-semih-jem-endoğan-umutg-tarık-hamit dan 3'e 5' bakmadan kurtulup kar elde etmemiz lazım hatta iyi teklif gelmeleri halinde Yasin-Sinan-Carole gibi isimleride satıp güzel bir kadro dizmemiz lazım
En büyük eskikliğimiz stoperler-sağ bek-orta saha(8/10 numara)ikilisi-sağ kanat devre arası ve sene sonu kesinlikle kapatmamız gereken yerler

Sneijder sonrası için kesinlikle OMAR ABDULRAHMAN'ı getirmekten yanayım ben yavaş yavaş arap futbolcular avrupa piyasasına çıkıp yetenekleriyle büyülüyor bana göreyse OMAR ABDULRAHMAN bunların içinde en en yeteneklisi atıp tutmayın arap şöyle böyle diye 2012'de İngiltere-Bae arası sorunlar nedeniyle çalışma izini alamadı yoksa ManCity'de ağzınız açık izliyordunuz şuan bu adamı

OMAR ABDULRAHMAN عمر عبدالرحمن | Goals, Skills, Assists | Al Ain | 2015/2016 (HD) - YouTube
OMAR ABDULRAHMAN عمر عبدالرحمن | Goals, Skills, Assists | Al Ain | 2014/2015 (HD) - YouTube

Video'nun girişlerindeki asist sayılarına iyi bakın adamın paslarına oyun görüşü top hakimiyetine bileklerine tekniğine
Adamın geçen sene 42 maç 7 gol 27 asist
ondan önceki yıl 45 maç 4 gol 30 asisti var

"yavaş yavaş arap futbolcular avrupa piyasasına çıkıp yetenekleriyle büyülüyor" demişsin.

Kim mesela, merak ettim. Ayrıca o Abdurrahman çok abartılıyor, adamın hiç 90 dakika maçını izledin mi de Sneijderin yerine almalıyız diyorsun?

Son düzenleme:
Sneijder'i satip Dursun hotelinin temelini dikecek bunu bir koseye yazin.

Soyle bi avrupa takimina karsi izlesek nedir az fikrimiz olur da.
Arabistan gibi topun bomba sanilip defanstan asist yapilan ligde gecen sene 5 gol atmis ve yine ligde en son golu nisan ayinda atmis. (Hani gol cok onemli ya ondan sey ediyorum)

Zirveyi gecen sene yapmis omdan onceki sene 9, bir onceki sene 13 maca cikmis ve bu adam 25 yasinda

Soyle bi baktim da yine videoyu hazirlayan antremanlarda attigi gol ve yaptigi asistleri hatta antreman maclarini eklemis heralde.
Adamin kariyerinde kulup bazinda 65 maci var lan.

Butun abdurrahmanlarin performanslari bu arkadasa yaziyorlar heraldr.

Son düzenleme:
Aldığı maaşı bizden başka bir kulüp vermez o yüzden boş haberler kendi gitmek istediğinde gider.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erken ucuyoruz gelelim badouya. Oyle buyuk kulupte oynamakla osmanlida oynamak malesef bir degil.
Kimse gel gec kardes demez 2 kisi kilit adamsin diye tutar sonra ama ortada yok. Bkz. Gecen sene olup bittigimiz 20 milyon euroluk star oguzhan. Noldu bu arkadasa acaba. Yuzune bakilmayan bir adam oldu. Milli maclarda mal edilmesi baska bir tarafa oraya girmiyorum bile. Erken soguduk yildizimizdan

duygusallığı bırakın aslolan Galatasaray'dır sneijderi her ne kadar sevsemde gitme zamanı geldi para kazandırarak giderse mükemmel olur

"yavaş yavaş arap futbolcular avrupa piyasasına çıkıp yetenekleriyle büyülüyor" demişsin.

Kim mesela, merak ettim. Ayrıca o Abdurrahman çok abartılıyor, adamın hiç 90 dakika maçını izledin mi de Sneijderin yerine almalıyız diyorsun?

Ben bu adamın 2012'den beri maçlarını izliyorum renktaş taa Al Ain'de ilk profesyonel olduğunu milli takımdaki ilk maçına kadar hatırlıyorum
ve şundanda eminim benden çok izlememişsindir bu adamı
tecrübe olarak Sneijder'in yanına yaklaşamaz Sneijder kadar iyi bir altyapı eğitimide yok belki ama şundan eminim şu anki hallerini göz önünde bulundurarak gerek form olsun gerek yetenekleri olsun kretif olarak O.Abdulrahman Sneijderden çok daha iyi bir meastro asist canavarı key pasları filan Selçuk&Sneijder'in çok üzerinde
Arap futbolcular El Nenny-Salah-Amrabat-Boufal-Benatia-Ziyech-El Arabi-Belhanda bazıları fas-mısır'dan arap sayarsen eğer renktaş gerçekten üstün yetenekli arkadaşlar

Soyle bi avrupa takimina karsi izlesek nedir az fikrimiz olur da.
Arabistan gibi topun bomba sanilip defanstan asist yapilan ligde gecen sene 5 gol atmis ve yine ligde en son golu nisan ayinda atmis. (Hani gol cok onemli ya ondan sey ediyorum)

Zirveyi gecen sene yapmis omdan onceki sene 9, bir onceki sene 13 maca cikmis ve bu adam 25 yasinda

Renkraş transfermarkt verilerine bakıp adam yargılama kurban olayım doğru düzgün maç analizleri bile eklenmiyor o ligin adamın saysafına
Sende benim gibi adamın 2012'den beri maçlarını izliyorsan eyvallah ama kurban olayım öyle boş boş yorum yapma nolursun

Sneijder en son orta açmadan ne zaman asist yaptı hatırlıyor musun veya en son ne zaman uzaktan füzeyle ayı avcılığı yaptı veya en son ne zaman gol attı onu sorayım o zaman

Avrupa ligi avrupa ligi hepiniz tutturmuşsunuz sanki bizim lige getirip Gattuso-Maldini-Nesta-Cafu-Seedorf' karşı oynayacak anasını satayım Yasin Sinan gibi adamların iş yaptığı ligin en büyük ortasahalarından biri Selçuk son yıllarda yetiştirdiği tek yerli golcü Burak-Cenk stoperler desen Kjaer'i çıkar alayı mal oda bu yıl mallaştı ligin en iyi takımının sağ bekleri linnes-sabri-Cavanda
Bende bu adamı götürüp Epl'de ManCity'ye karşı oynatıcakmışız gibi yorum yapmayın gözünüzü seveyim

Ben bu adamın 2012'den beri maçlarını izliyorum renktaş taa Al Ain'de ilk profesyonel olduğunu milli takımdaki ilk maçına kadar hatırlıyorum
ve şundanda eminim benden çok izlememişsindir bu adamı
tecrübe olarak Sneijder'in yanına yaklaşamaz Sneijder kadar iyi bir altyapı eğitimide yok belki ama şundan eminim şu anki hallerini göz önünde bulundurarak gerek form olsun gerek yetenekleri olsun kretif olarak O.Abdulrahman Sneijderden çok daha iyi bir meastro asist canavarı key pasları filan Selçuk&Sneijder'in çok üzerinde
Arap futbolcular El Nenny-Salah-Amrabat-Boufal-Benatia-Ziyech-El Arabi-Belhanda bazıları fas-mısır'dan arap sayarsen eğer renktaş gerçekten üstün yetenekli arkadaşlar

Herseyi gectim iyi güzel de verdigin örneklerin bu Abdurrahman ile alakasi ne ki? Altyapi egitimlerini Avrupada almis oyuncular ile has Arap adami kiyaslamak mantiksiz. Su adamin neresini begeniyorsun anlamiyorum, net bir sekilde hic bir halt olmaz bundan. Tuna da yazmis zaten yukarida istikrarsiz adamin teki. Sneijder den cok daha iyi bir maestro dersen kusura bakma da buna neyimle gülsem diye iki saat düsünürüm herhalde, Allahin Arap ülkesinde top oynayan adami Sneijder ile kiyaslamani gectim bu adam Sneijder den daha iyi demen bile cok sacma.

Geri
Üst Alt