Sneijder, Slovakya Kampı Kadrosunda Yer Almayacak!

Hadi simdi bi 10 Yil daha bekleyin böyle bir Süperstar icin, hatta 20 Yil. Degerini bilmedik be Sino.

Donk Cavanda Tolga Semih Hakan Balta Umut Gündoğan gibi leşleri yollasaydık öncelikle.
bunlarıda yollayabılırler ama sneijder kalırsa oynatma sıkıntısı olur dıye sorun cıkabılır. sırf maas degıl takım ıcı olumsuzluk olmasın diye de yollanıyor olabılır. tudorun sısteme uymuyor dıye yollanıyor olabılır

Baslarim simdi Dursunada tudorada agir kufur edecem vallah. Brumayi yediler birsey demedik simdi sira Sneijderde mi hepsi kahpe.

Kono veya Lemina-Vainquer ikilisi birlikte gelecekse sıkıntı olmaz
Özellikle son sezonunda kendinden soğuttu ama yeri ayrıdır güle güle Wesley

bunlarıda yollayabılırler ama sneijder kalırsa oynatma sıkıntısı olur dıye sorun cıkabılır. sırf maas degıl takım ıcı olumsuzluk olmasın diye de yollanıyor olabılır. tudorun sısteme uymuyor dıye yollanıyor olabılır

Elinde Sneijder varsa sistemi ona uydurursun bildiğin aptallık bu.

Sneijder değil senin gibi beyinsizlerin %90 olarak oluşturduğu bir Galatasaray için normal şeyler.

He yavrum he Sneijder gitmek istiyor. 1 senedir yollamak isteyenleri görmeyin hiç.
7.5 milyonu getirse dursunun yüzünü görmesine bile gerek yok. 3 yildir albers cakalinin cevirmedigi dolap kalmadi. her sene komisyon+sözlesme yenilemek istiyor.

Galatasaray'i birakip Sampdoria gibi en son kupasini 23 sene önce kazanmis orta sira takimina gidiyorsa kendi bilir.

(Taraftarin en cok sevdigi oyuncu olmasina ragmen)

Ne kadar wesley düşmanı da olsan sana katılıyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kımseye düsman degılız wesleyı severdım ben ama kendıne bakmadı eskısı gıbı oynamadı gıtmesı gerektıgını söyledım burda trollügüne takılıyoruz ama katkısı coktur

basarisizlikta tudoru ve dursunu döve döve sutlayamazlarsa o insanlarin hepsinin .............

Dursun Özbek başta olmak üzere bütün Yönetim Kurulunun anlindan öpüyorum

Elinde Sneijder varsa sistemi ona uydurursun bildiğin aptallık bu.
tamamda 2 senedır bu yuzden kaybedıyoruz zaten dıger senelerde sneijder sistemı tasıyabılıyordu artık yetmıyor bunu yapmaya onun ustune kurulacak sıstem sneijderin kötü oyunuyla cöker böyle riske gırılmez

Geri
Üst Alt