Kusura bakmayin bu elestirime tepkiler gelebilir ama turk seyircisi gercekten bir yabanci hayrani ya da futboldan hakikaten anlamiyor ,ben futbolumuzdaki bu van persie , sneijder gibi hastalikli asklari anlamiyorum. Bugun kurtarici olarak dusunulen bu adamlara kuyt ve donk u filan da ekle , zaten hollanda menseli bu oyuncular cok iyi olsalar ,onlardan daha cok tercih edilen 11 lerle adamlar grubumuzda 4 uncu olup play off a bile kalmadan euro 2016 disinda kalmazlardi
sneijder ve van persie bu ulkeden toplam 10-15 milyon euro arasi para kazaniyorlar . ne yapmis bu ikisi sezon boyunca ? hepimiz evlatlari , vasat yerlileri elestiriyoruz , istemiyoruz , bu ayri , ama bu adamlar o vasatlarin 3-4 kati parayi aliyorlarsa , onlarin yapamadiklarini yapsinlar diye aliyorlar
Soruyorum size sneijder denen arkadas 2015-2016 sezonunda G.Saraya ne vermistir ? Donk ne vermistir ? Hatta bunlar kadar olmasa da Podolski ne vermistir ?
Peki bu adamlarin varligi G.Saraydan neler almistir ?
Biz Sneijderin alinmasi hataliydi demiyoruz ,alindi ,katkisini verdi , ama artik takimla beraber o da surunuyor , ama surununce 5 milyonu 2 ye inmiyor
Bu argumana karsilik bazilarinca verilen "size sabri ,umut ,balta gibiler mustehak" lafina da ayrica geriliyorum , biz bunlar iyi demiyoruz ,kalsinlar hic demiyoruz , ama bu sayilan adamlarin toplami kadar parayi tek basina alan Sneijder ne veriyor bu takima bu sene ?
Dun adamin her aldigi topu ezdigini ,kaptirdigini gormedik mi ? Bugune kadarki diger maclarda ne yapti ? Yerli ve vasat sevici olmayalim eyvallah da koru korune de yabanci hayrani da olmayalim