GSC Portal Sneijder: "Türk futbolunda..."

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
sneijder7.jpg

Sneijder, milli maçlar için Hollanda’da bulunduğu esnada Voetball International‘a konuştu:

Detaylar GSC Portal'da...

Bu şekilde söylemediyse bile sondaki 2 cümleden bahsediyorum, bunlar gibi bişey demiş olabilir. Medya çarpıtmıştır biraz her zamanki gibi.

Bu adam ileride çok iyi bir teknik adam olabilir...

hats y we callem schneaidaeeeae!!

Hic yanlis konustugunu gordukmu, tabiki hayir..

100% haklı Wesleyciğim.

I am the one who knocks!

Kim bilir daha neler söylemek istiyordur da, şimdilik bu kadarla sınırlı kalmıştır.

Bu adam ileride çok iyi bir teknik adam olabilir...

bunu yazmak için girdim konuya.
aynen katılıyorum. bunu düşünüp sçyleyebilen bir adam ki geldiğinden beri de profesyonellik konusunda örnek olmuştur; bence çok süper bir TD olacaktır. :hat:

Sneijder her zaman böyledir, açık sözlü. Kendi ülkesi hakkinda da böyle konusur, Türkiye'yi kötülemek icin demez yani (Hamzaoglu gibi cahiller öyle anlar gerci) gercekleri saklamaz sadece.

Hepimizin rahatsız olduğu konu değil mi bu arkadaşlar. Takım koşmuyor diyoruz. Koşu verilerinde Muslera 4 km gözüküyor genelde. Muslera'nın 4 km koştuğu(hareket ettiği demek daha öantıklı olur) bir maçta futbolcunun kaç koşması gerekir. Bunun içinde patlamalı koşu, sprint sayısı çok önemli ama öyle aman aman sprint atmıyoruz malesef. Ersun Yanal'ı hiç sevmem ama işin istatistik, bilim ve teknik kısmını iyi kullandığı için gelmesini isterdim. Adamın metodları belli, koşmayan oynayamaz diyordu ve öyle de oluyordu. Sadece koşmak yetmez ama koşmadan da başarılı olmak günümüz futbolunda çok zor.

Ne zanediyor kendisi bu pasa...burasi Galatasaray... resmen kücük göstermis bizi.
Kebap paralari yiynce iyi ama ha?!!!

Derhal gönderilmes lazim o placebo yildiz...sevidig almanya veya ispanya ya.

Satması için sir apoya koz vermiş.

Ne zanediyor kendisi bu pasa...burasi Galatasaray... resmen kücük göstermis bizi.

Beyik hücrelerin mi yandı Aaaarif?

I am the one who knocks!

Adam tipik bati Avrupali. Hersey açik açik konusulur bunlarda. Onun için bizden ilerdeler zaten. Biz daha Burak&Selçuk amatörleri bu takimda kalmalimi onu tartisiyoruz.

Kariyin turk filmlerde oynuyor kivancla kanki bisey diyoz mu ekmegini burdan kazaniyonuz ayib be

Geri
Üst Alt