Sneijder ve 20 milyon Euro = Ozil + Campbell Nasıl Olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha hala Özil buraya gelecek inanan zihniyet var, cahillik yeni seviyeye geldi.

Ozil dünyanın en iyi lig, en iyi oyunculara karşı oynayacak kadar iyi futbolcu, neden herşeyi bırakıp şikeyle dolu türkiye ligine gelmek istesin?

mesutu sneijder'le kafa kafaya takas edebiliriz ama disiplinsiz son 2 senedir mesut bizde iyice dağıtır..

Eskisehir kayseri nasil aliyor degerinin 5 kati altinda?

Ozil'in degeri madrideyken 50 milyon olabilir ama su an ederi 20-25 milyonu gecmez. tas catlasin 30, ki 30 milyon euroyu arsenal'e versen, gecen seneden sonra aninda satarlar ozili.

Dünyanın en iyi orta saha oyuncuyu 1 sezon sonra satmazlar, Ramseyle takımın kalbi'dir Ozil.

Fantazi dünyasından çık artik

Mesut bugün ben gidiyorum dese yarın kapısına bayerninden realine tüm devler dizilir sen adamı türkiyeye getirecen öyle mi

sneijder = ozil + camber + 20 milyon

böyle kabul ederiz anca

Ya kapatin su basligi lutfen. Hayal iste. Bide Antuya guluyoruz, bi farkimiz kalmadi anasini satayim.

Bu Ozil gibi ruhsuz adami napalim biz? Arsenal taraftari niye istemiyor onu bi dusunun. Adam hic savasmiyor, kosmuyor, ruhsuz ve silik oynuyor o yuzden. Bu adami bize oldu da aldik, 1 sene sonra totosuna teneke baglayip gondeririz. Hic begenmem kendisini.

Bu özil fanatik fenerliydi, benden söylemesi.

Zonguldak, devrekli benim gibi az çok . Gelsenkirchende büyüdü. Ahh yine benim gibi :DD

Ama tanımıyorum vallahi :)

oooo sen böyle her hayaline başlık açarsan forum okunmaz

seni transfer nöbetine alalım

Özilin gelip gelmemesi önemli değil. Esas önemli olan Sniejderin gitmemesi. Gitmemeli.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt