Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Berk'e katilmayan üyeler blok oluyor beyler
dikkat edin.
dikkat edin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FSM bak 2 konuya girdim 2 atar yemissin boyle FSMlik mi olur ha cvp verAysal yönetiminin mi planıydı
Bunun icin mi Selcuk ile Burak'a yüzde 33 zam yaptılar. Aysa ve Ekibi ancak batırmadan anlar, kulüp menfaati icin bir proje üretemezler.
Özel mesajdan hakaret eden "adamı??" ciddiye almaya gerek yok bırak kendi hayal dünyasında yaşasın.FSM bak 2 konuya girdim 2 atar yemissin boyle FSMlik mi olur ha cvp ver
FSM sana mi ozelden hakaret etti Serafettin ne dedi*??Özel mesajdan hakaret eden "adamı??" ciddiye almaya gerek yok bırak kendi hayal dünyasında yaşasın.
Özel mesajdan hakaret eden "adamı??" ciddiye almaya gerek yok bırak kendi hayal dünyasında yaşasın.
Koduğu kişimissim, konuşmalarıma dikkat edecekmişim. Yoksa ne yapacağını bilemeyiz silah filan çeker şimdi.FSM sana mi ozelden hakaret etti Serafettin ne dedi*??
"Kes" sözcüğünü hakaret olarak algılıyorsan, beyninde büyük bir sorun olabilir.hakareti baslatan kisinin kendin oldugunu söylecek kadar adam ol bari.
Koduğu kişimissim, konuşmalarıma dikkat edecekmişim. Yoksa ne yapacağını bilemeyiz silah filan çeker şimdi.
"Kes" sözcüğünü hakaret olarak algılıyorsan, beyninde büyük bir sorun olabilir.
Ben orada Lig TV 20 santimi ölçtüğünü bile bile ofsayt olmadığını söylediğin için kes dedim.İyi o zaman toplumda konustugun zaman biri Kess diyerek sana cevap verdiginde sen bunu normal karsılarsın.
Senin icin hakaret iceren bir söz olmasada beni agresiflestiren bir söz. Ne ise özür dilerim,