Sneijder ve Muslera Satılıyor!

Koduğu kişimissim, konuşmalarıma dikkat edecekmişim. Yoksa ne yapacağını bilemeyiz silah filan çeker şimdi.

"Kes" sözcüğünü hakaret olarak algılıyorsan, beyninde büyük bir sorun olabilir.

İyi o zaman toplumda konustugun zaman biri Kess diyerek sana cevap verdiginde sen bunu normal karsılarsın.

Senin icin hakaret iceren bir söz olmasada beni agresiflestiren bir söz. Ne ise özür dilerim,

İyi o zaman toplumda konustugun zaman biri Kess diyerek sana cevap verdiginde sen bunu normal karsılarsın.

Senin icin hakaret iceren bir söz olmasada beni agresiflestiren bir söz. Ne ise özür dilerim,
Ben orada Lig TV 20 santimi ölçtüğünü bile bile ofsayt olmadığını söylediğin için kes dedim.

Eski Başkan Ünal Aysal'ın "Çilek" diye tabir ettiği transferlerden biri olan Wesley Sneijder'in sözleşmesinde bulunan yıllık ücreti fazla bulan Duygun Yarsuvat bu konuyu çözmek için kolları sıvadı.

Hayır. Biri de demiyor mu; Aga iyi de bu adam geldiği günden bu yana maç kurtaran adam oluyor. Sözleşmesi uzatılıp iyileştirenler ne yapıyor. Ne yaptı...

Mutlaka takimda kalmasi gereken 4-5 oyuncudan 2'sini göndermeyi düsünüyorlarsa hemen istifa etsinler. Cöp kadroya bu maaslari ödemeye devam edeceksek ne anladim ben bundan?

Selcuk Umut Hamitz Burak Yasin Tarik gibi 1 milyon euro'dan fazla alan yerlilerde mutlaka indirime gidilmeli, kabul etmeleri gerekiyor.

Peki neden? Dünyada bunlara o indirimle teklif ettigimiz ücreti verecek kulüpler yok da ondan.

Sneijder ve musleranin yollandigi gün gider kulüp binasının önüne satın aldığım tüm store ürünlerini bırakırım gs bonuş kredi kartı ile birlikte.yalan haber olduğunu varsayiyorum

Ben şunu anlıyorum bu dinazor sınıfındaki yöneticilerden;
"Arkadaş bizim neyimize öyle Avrupa başarısı bilmem ne. Biz ligde şampiyon olalım. Feneri yenelim yeter. Tıpkı 20-30 yıl önce olduğu gibi."

He o zaman çok beklersin başkan, taraftar maça gelsin. Taraftar mağazaya gidip 300-500 TL lik alışveriş yapsın.
Yemin ediyorum 1 kuruş vermem. Ve bu gerçekten böyleyse yani zihniyet gerçekten böyleyse Ali Sami Yen'İn kemikleri sızlar:

BFMJr09CMAAzW1v.jpg

Ünal Aysal vizyonunu çok arayacak bu kulüp. Abdurrahim gibilerinin eline kaldık şaka gibi.

Türk futbolu o kadar kötü durumda ki, adeta gelecegi öngörmek mümkün hale gelmis. Bu adam gelmeden önce ne yazdim? Mali durumdan sikayetci olup Sneijder ve Muslera gibi adamlari satacak. Sebep? Yüksek yillik ücretleri. Ardindan yerli oyunculari geri kazanmak isteyecek, ki bunu Engin ve Sabri de görebiliyorsunuz.

Biri de cikip demiyor, bu Sneijder dedigin adam düyna yildizi ve her maci kurtariyor.

Dikkat! Galatasaray cok ciddi sekilde son derece vizyonsuz ve ömrünün sonuna gelmis bir baskan ile karsi karsiya. Kulübün basinda oldugu sürece Avrupa Fatihi dedigimiz Galatasaray olacak yerel vizyonsuz Galatasaray, tipki Fenerbahce gibi.

Ah ah ah, su türk futboluna tükürmek gerekiyor. Lanrt olsun su türk futbolculardan bi türlü kurtulamiyoruz.

Geri
Üst Alt