GSC Anket Sneijder vs Mertens

Sneijder vs Mertens

• Sneijder

• Mertens

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Wes'in son iki sezon oynadığı takımlar berbattı onu da hesaba katmak lazım.

Wes gerektiginde yasinin bile agzina asist yapan bir adamdi bizim dusus donemlerimizde de var oldu cl de ceyregi bir 16 sı vs var onune geçmesi zor mertens in 34 degilde 31 de vs gelse net geçermiş o ayrı

36 yaşındaki yıldız bir futbolcunun sahadaki gençler kadar koşup mücadele etmesi takım kimyasını üst seviyeye çıkarıp gençlere destek olması bile mertens'i galip kılıyor.. ama tabi şnayder üst klasman bir oyuncu. onun seviyesindeki adamları türkiye'ye getirmek zor.

Wesley'in son sezonunda 5 gol 17 asist yaptığı kadroda Wesley yerine Mertens olsa futbolu bırakırdı muhtemelen ertesi sene.

Wesley, Hamzaoğlu'nun 3 kupalı sezonunun da Muslera ile birlikte mimarıdır. O sezon totalde 14 gol 7 asist yapmış. O yıl Yasin bile Wesley sayesinde totalde 15+ asist/gol yapmıştı.

Wesley'in oynadığı kadrolar ile Mertens'inki bir değil.
Ayrıca Wesley'in derbi ve Avrupa performansları çok daha dominant ve iyiydi.
Sadece Juve maçı bile Sneijder demeye yeter btw.

36 yaşındaki yıldız bir futbolcunun sahadaki gençler kadar koşup mücadele etmesi takım kimyasını üst seviyeye çıkarıp gençlere destek olması bile mertens'i galip kılıyor.. ama tabi şnayder üst klasman bir oyuncu. onun seviyesindeki adamları türkiye'ye getirmek zor.
Sneijder 28 mertens 35te geldi :asd:

Son düzenleme:
Ikisini de çok severim ama Wesley bir başkaydı yav.

Adamın gönderiliş şekli aklıma geldikçe çıldırıyorum. Bu konuda Dursun'u ve özellikle o itoğlu it Hırvat hıyarını asla affetmeyeceğim.

Ben Sneijder diyorum.

Tam olarak anlattığımız şey aslında. Abilerimiz Hagiyi izledi. Bizler Sneijderi ve Mertensi izledik, izliyoruz. Galatasaray üst düzey 10 numaraların takımıdır 20241217_004536.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acı değil ama gerçeği söyleyeyim mi?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley SNEIJDER

Haginin kaptan oldugu 2000 kadrosu vs Sneijderin kaptan olduğu 2013 kadrosu vs Mertensin kaptan olduğu 2024 takımı

@Alper Altun müsade var mi hocam şunun konusunu açayım

hahahah sneijder mi?

mertens akşam yemeğini sindirip, sabah dışkılamaya gittiğinde 5 tane sneijder çıkarır her gün.

hagi ise bu durumu yaratan allah'tır.

Ya kiyas yapmaya ne kadar meraklisiniz? Ikisi de cok onemli oyuncular olarak anilacaklar GS tarihinde. Ben bu kiyasi kabul etmiyorum.

1- Bu kiyasin iki oyuncuya da haksizlik oldugunu dusunuyorum.
2- Ikisinin oyun tarzi cok farkli. Sneijder uzaktan sutlari cok etkili, daha eskiye donuk bir 10 numara idi. Mertens ise ikinci forvet ozelligi olan, uzaktan ziyade daha cok ceza sahasinda etkili bir oyuncu.

Bu anketi boykot ediyorum.

Kusura bakmayın ama Sneijder iki üç gömlek üstün oyuncu. Büyük bir liderdi. En büyük şanssızlığı son senelerdeki saçma sapan kadrolardı. Yoksa şu an Hagi ile kıyaslanıyordu. (Galatasaray performansı)

Futbolcuları neden karşılaştırıyoruz?

Farklı dönemlerde farklı kadrolarda oynadılar. Geldikleri yaş itibari ile Sneijder'in o yaşta gelmesi çok büyük bir olaydı.

İkisi de yatmaya gelebilirdi ama yatmayadılar oynadılar. İkisi de en iyisini vermeye çalıştılar.

Nasıl Sneijder'i unutmuyorsak Mertens'i de unutmayacağız.

Sneijder bambaşka bir mevzuydu. Durduk yere hiç bişey yokken haşırt diye uzaktan saplıyordu kral. Galatasaray tarihindeki en güzel 10 gol sıralaması yapılsa rahat 3 golü girer.

Açık ara Mertens

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

37 yaşında hala çatır çatır katkı veriyor
Mertens diyorum

Anketin cevabını istatistik vermiş zaten.. Mertens

Geri
Üst Alt