Hazırlık maçı ne kadar ölçü olacak ki?
Adam o maçtan sonra 13 m €'ya Juve gibi bir takıma gitti sonuçta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçı ne kadar ölçü olacak ki?
Adam o maçtan sonra 13 m €'ya Juve gibi bir takıma gitti sonuçta.
sneijder ciddi anlamda kötü bir performan sergiliyor tamam bu gözle görülüyor ama yani ondan daha rezil olan bir selçuk var semih var sabri var hakan var bunlar sanki sakaryasporda oynuyormuş gibi bu adamlarla hiçbir tepki yok gerçektende çok entresan.
Juventus 2013 Aralik , fb macindaki goller 2014 Ekim olsa gerek , bjk maci da mayis 2015 ... Su an 2016 mayis , yeni sezon 2016 eylul de baslayacak , bahsedilen katkilarin uzerinden "ortalama" 2 sene gecmis
O zaman ben de derim ki , sampiyonlugu getiren bjk macinda sneijderden once yasin ne yapti , skoru 1-0 a kim getirdi , 0-1 biten en kritik mersin macinda golu kim atti ?
Bunlari demem cunku o gecen seneydi .. bitti .. sneijderinkiler de bitti .. bu sezon ikisi de yatista ... siz de bunu anlayin GS taraftari , ayirmayin , hepsi icin ayni durum
yahu resmen alay ediyorlar şino poldi giderse alınacak olan isimler erkan zengin ve atıf şeyşu olur hala taraftarla ...şak geçiyor medya !!
Melo ve muslera konusunda sizle farkli dusunmuyorum , benim derdim 5 milyon euro alip tum sezon yatan sneijder ozelinde .. Bu arada yasin ve sneijder karsilastirmasi yapan bana kizanlar (ki boyle bir karsilastirma yapmiyorum , yasin yattiysa gecen sene katki verdikten sonra bu sezon ,sneijder da farkli bir sey yapmadi diyorum) , hagi ile sneijder i mi kiyasliyorsunuz ?
sneijder milli takima bile cagrilmadi farkinda misiniz ? hangi klup cikarip 7,5 serbest kalma maddesini isletiyor almak icin , bir sonraki duragi cin ,katar olan bir adamdan bahsediyoruz
hepimiz sevdik sevindik ama boyle tanrilastirmayin , adam bir halt oynamadi bu sene, ayni yasinin oynamadigi gibi .. yok birbirlerinden farklari katki ise soz konusu olan
Hernanes les gibi. Napcsz bunu
Iste ben de onu diyorum , yasin de gecen sene bu sekilde elestirilmiyordu , neden takimla beraber dusus yasayinca bu sene gitsin kovulsun edilsin deniyor
Ya aslinda karsilikli bosa konusuyoruz , ben de siz de ... Herkese ayni bakma etigimiz yok . Onyargiliyiz bu net . Ben cok kazaniyor diye sneijdere onyargiliyim , siz baska sebepten baskasina
Kral ciplak , birbirimize durust olalim .. Sneijder ne yaparsa yapsin kalsin diyecekler var . Bu onyargidir , pesin hukumluluktur
I agree but Sneijder de gelirken aynı vaziyetteydi sanırsam
Hernanes interdede iyi değildi. Kendileri demişti hatta gicikligina aldiklarini (Juventus). Fsbenin diegosundan farklı performans göstermez
abi birde bizde şöyle bir sıkıntı var alay ettiğimiz karga jem baba yı satıp yerine gomezi alıyor biz meloyu satıp baltayla odunlada (donk) şampiyon oluruz diyoruzSorma Cevat senle burda yazin "Hayirrr Melo gitmemeli, ifb basinin gazina gelmeyinn" diye ne yazdiydik!
Sonuc , istatistikler ortada!!
Simdi şike biladerslere melo gibi gecirip duran sneijdere geldi sira!! Bu kayiga binmeler basladi hemen Gsc uyeleri arasinda!!![]()
![]()
abi birde bizde şöyle bir sıkıntı var alay ettiğimiz karga jem baba yı satıp yerine gomezi alıyor biz meloyu satıp baltayla odunlada (donk) şampiyon oluruz diyoruzyani şinoyu satıp 22 yaşında bir yıldız almazlar kazmanın birini alırlar ! hala bu yönetimle başarının gelebileceğine inananlar var asıl o beni şaşırtıyor ! transfer döneminde yine kafayı yeriz bu yaz