Sneijder Yerine Hernanes!

Hazırlık maçı ne kadar ölçü olacak ki?

Adam o maçtan sonra 13 m €'ya Juve gibi bir takıma gitti sonuçta.

aga bunun başka maçlarınıda izledim bence leş bir oyuncu sneijderin ölüsü bunun dirisini.bize bundan daha genç ve akıllı biri lazım ayrıca yavaş

sneijder ciddi anlamda kötü bir performan sergiliyor tamam bu gözle görülüyor ama yani ondan daha rezil olan bir selçuk var semih var sabri var hakan var bunlar sanki sakaryasporda oynuyormuş gibi bu adamlarla hiçbir tepki yok gerçektende çok entresan.

Onlar evlat onlara tepki olmaz, olamaz! :)

Sneijder adam mi? Fenere koyup duruyor, juveye koyuyor, bjk ye koyuyor, kupada koyuyor, ifb camiasinda onarilmaz yaralar aciyor, hemen gitmeli! :) :)

Melo da hamitin 13 ay yattigi ameliyattan olup 2 ay sonra maca cikti. Yatsana kardesim? Neden fenere seyinle gol atiyorsun? Neden bjkye her mac koyuyon?? Neden derbilerde psikolojik ustunlugu GS a getirdin? Zaten gecen ameliyat oldugu yil hic bisey yapmadi(!) Ameliyatli iken takim her mac orralama 2 gol yiyordu, acele edip dondu oynadigi kalan 6 macta tesadufen hic gol yemeyip sampiyon oldu ama sebebi melo degildi tabi hic olabilir mi? Bak donk geldi ne kadar iyi olduk geldiginden beri hic gol yemiyoruz mubarek!!? :)

Uyanin , silkinin, yuzunuzu bi yikayin kendinize gelin GS taraftari!!

Son düzenleme:
Juventus 2013 Aralik , fb macindaki goller 2014 Ekim olsa gerek , bjk maci da mayis 2015 ... Su an 2016 mayis , yeni sezon 2016 eylul de baslayacak , bahsedilen katkilarin uzerinden "ortalama" 2 sene gecmis

O zaman ben de derim ki , sampiyonlugu getiren bjk macinda sneijderden once yasin ne yapti , skoru 1-0 a kim getirdi , 0-1 biten en kritik mersin macinda golu kim atti ?

Bunlari demem cunku o gecen seneydi .. bitti .. sneijderinkiler de bitti .. bu sezon ikisi de yatista ... siz de bunu anlayin GS taraftari , ayirmayin , hepsi icin ayni durum

Sinan bilgin sen hala sneijderle yasini karşılaştırıyosun yahu el insaf bu ne perhiz ne lahana turşusu

Karsilastirmiyorum ,gecmisle yasanmaz ornegi ikisi icin de gecerli diyorum .. Ikisinin de 2 sene sozlesmesi var yanilmiyorsam ,ikisi de kalacak , bosa dil dokuyoruz

Talipleri cikar iyi para verirlerse giderler , zaten aksi durumda ikisi de bizde

Juventus 2013 Aralik , fb macindaki goller 2014 Ekim olsa gerek , bjk maci da mayis 2015 ... Su an 2016 mayis , yeni sezon 2016 eylul de baslayacak , bahsedilen katkilarin uzerinden "ortalama" 2 sene gecmis

O zaman ben de derim ki , sampiyonlugu getiren bjk macinda sneijderden once yasin ne yapti , skoru 1-0 a kim getirdi , 0-1 biten en kritik mersin macinda golu kim atti ?

Bunlari demem cunku o gecen seneydi .. bitti .. sneijderinkiler de bitti .. bu sezon ikisi de yatista ... siz de bunu anlayin GS taraftari , ayirmayin , hepsi icin ayni durum

Sen de sunu anla sen ve senin gibiler sene basinda "gecen yil melo ne yapti ki " deyip melo giderken zil takip oynayan tayfadandi.

Gorduk.

Ifb basinin kayigina senin gibi binenler sneijderi satmayi kurtulus formulu olarak goruyor.

Sneijder, Hagi gibi adamlarin etinden sutunden yununden tirnagindan yararlanirsin. Adamin karakteri degismez. Adam winner. Hagi 50 kusur yasinda hala maca kazanmaya cikiyor. Sneijder de oyle. Bulent korkmazda, Hakan Sukur de oyleydi. Bu adamlardan yararlanacaksin.

Daha gecen yil sampiyonlukta, kupada buyuk payi olmus adamin. Ne degisti?

Cevabi cok basit dursun geldi!!

yahu resmen alay ediyorlar şino poldi giderse alınacak olan isimler erkan zengin ve atıf şeyşu olur hala taraftarla ...şak geçiyor medya !!

Sorma Cevat senle burda yazin "Hayirrr Melo gitmemeli, ifb basinin gazina gelmeyinn" diye ne yazdiydik! :(

Sonuc , istatistikler ortada!!

Simdi şike biladerslere melo gibi gecirip duran sneijdere geldi sira!! Bu kayiga binmeler basladi hemen Gsc uyeleri arasinda!! :( :(

Melo ve muslera konusunda sizle farkli dusunmuyorum , benim derdim 5 milyon euro alip tum sezon yatan sneijder ozelinde .. Bu arada yasin ve sneijder karsilastirmasi yapan bana kizanlar (ki boyle bir karsilastirma yapmiyorum , yasin yattiysa gecen sene katki verdikten sonra bu sezon ,sneijder da farkli bir sey yapmadi diyorum) , hagi ile sneijder i mi kiyasliyorsunuz ?

sneijder milli takima bile cagrilmadi farkinda misiniz ? hangi klup cikarip 7,5 serbest kalma maddesini isletiyor almak icin , bir sonraki duragi cin ,katar olan bir adamdan bahsediyoruz

hepimiz sevdik sevindik ama boyle tanrilastirmayin , adam bir halt oynamadi bu sene, ayni yasinin oynamadigi gibi .. yok birbirlerinden farklari katki ise soz konusu olan

Melo ve muslera konusunda sizle farkli dusunmuyorum , benim derdim 5 milyon euro alip tum sezon yatan sneijder ozelinde .. Bu arada yasin ve sneijder karsilastirmasi yapan bana kizanlar (ki boyle bir karsilastirma yapmiyorum , yasin yattiysa gecen sene katki verdikten sonra bu sezon ,sneijder da farkli bir sey yapmadi diyorum) , hagi ile sneijder i mi kiyasliyorsunuz ?

sneijder milli takima bile cagrilmadi farkinda misiniz ? hangi klup cikarip 7,5 serbest kalma maddesini isletiyor almak icin , bir sonraki duragi cin ,katar olan bir adamdan bahsediyoruz

hepimiz sevdik sevindik ama boyle tanrilastirmayin , adam bir halt oynamadi bu sene, ayni yasinin oynamadigi gibi .. yok birbirlerinden farklari katki ise soz konusu olan

Burada yaptigim tabiii ki Hagi Sneijder kiyaslamasi degil. Ama 2 si de winner adamlar.

Gecen senenin sonuna kadar 5 milyon alan Sneijder birden bu yil yatma karari mi aliyor sence??

Yoksa tum takim gibi sene basinda aldigi limitli kondusyon idmaninin mi handikabini yasiyor?

Gecen seneki formuna yakin kimse yokki takimda?! Muslera da gitsin o zaman??

Gecen sene Prandeli verdi kondusyon idmanini bu sene hamza!!

Gecen sene Aysal basladi Duygun bitirdi bu sene dursun!!

Iste ben de onu diyorum , yasin de gecen sene bu sekilde elestirilmiyordu , neden takimla beraber dusus yasayinca bu sene gitsin kovulsun edilsin deniyor

Ya aslinda karsilikli bosa konusuyoruz , ben de siz de ... Herkese ayni bakma etigimiz yok . Onyargiliyiz bu net . Ben cok kazaniyor diye sneijdere onyargiliyim , siz baska sebepten baskasina

Kral ciplak , birbirimize durust olalim .. Sneijder ne yaparsa yapsin kalsin diyecekler var . Bu onyargidir , pesin hukumluluktur

Iste ben de onu diyorum , yasin de gecen sene bu sekilde elestirilmiyordu , neden takimla beraber dusus yasayinca bu sene gitsin kovulsun edilsin deniyor

Ya aslinda karsilikli bosa konusuyoruz , ben de siz de ... Herkese ayni bakma etigimiz yok . Onyargiliyiz bu net . Ben cok kazaniyor diye sneijdere onyargiliyim , siz baska sebepten baskasina

Kral ciplak , birbirimize durust olalim .. Sneijder ne yaparsa yapsin kalsin diyecekler var . Bu onyargidir , pesin hukumluluktur

Yasin bu sene vermediği paslarla bizi CL'den ve 5.Likten eden isim. Bu örnekle Sneijder'e yol yapamazsın.

Sorma Cevat senle burda yazin "Hayirrr Melo gitmemeli, ifb basinin gazina gelmeyinn" diye ne yazdiydik! :(

Sonuc , istatistikler ortada!!

Simdi şike biladerslere melo gibi gecirip duran sneijdere geldi sira!! Bu kayiga binmeler basladi hemen Gsc uyeleri arasinda!! :( :(
abi birde bizde şöyle bir sıkıntı var alay ettiğimiz karga jem baba yı satıp yerine gomezi alıyor biz meloyu satıp baltayla odunlada (donk) şampiyon oluruz diyoruz :) yani şinoyu satıp 22 yaşında bir yıldız almazlar kazmanın birini alırlar ! hala bu yönetimle başarının gelebileceğine inananlar var asıl o beni şaşırtıyor ! transfer döneminde yine kafayı yeriz bu yaz

abi birde bizde şöyle bir sıkıntı var alay ettiğimiz karga jem baba yı satıp yerine gomezi alıyor biz meloyu satıp baltayla odunlada (donk) şampiyon oluruz diyoruz :) yani şinoyu satıp 22 yaşında bir yıldız almazlar kazmanın birini alırlar ! hala bu yönetimle başarının gelebileceğine inananlar var asıl o beni şaşırtıyor ! transfer döneminde yine kafayı yeriz bu yaz

Aynen bu da gösteriyor ki yönetimle bazı taraftarlarımızın çok benzer özellikleri mevcut.Nasıl bir içimiz varsa hala kendi içimizden çözeriz derdindeyiz. :)

Takım zaten rezil durumda küçülmeye gidilemez. Gelecekse Sneijder takımdayken gelsin.

Geri
Üst Alt