Sneijder'den Açıklama!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
wesley-sneijder-over-hiddink.jpg

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder
, Hollanda basınına Galatasaray'dan ayrılacağı ile ilgili çıkan haberler hakkında konuştu.

Galatasaray'ın 4-1 kaybettiği Borussia Dortmund maçının ardından Hollanda basınına konuşan Wesley Sneijder, "Endişelenecek bir şey yok" dedi.

Sarı kırmızılı kulüpten ayrılmayı düşünmediğini de ifade eden Sneijder, "Kulüp ile aramda hiçbir sorun yok. Olsaydı yönetimle konuşurdum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da mutluyum ve ayrılmak gibi bir niyetim yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Son düzenleme:
Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da mutluyum ve ayrılmak gibi bir niyetim yok.

Bu adam bu takımda ne buluyor anlamıyorum. Türk olsa taraftardır der geçeriz bizimle bir göbek bağı da yok. Üstelik rezil yönetim diğer oyuncuların üstüne gitmezken para için bu herifi göndermeyi düşünecek kadar ahmakken.

Son düzenleme:
O kadar korkak milletiz ki elimize degerli birsey gectigi anda tadini cikartmak yerine bizi terketme korkusuyla yasamayi tercih ediyoruz. Adamlarin aklinda bile olmamasina rağmen böyle seyleri akillarina sokuyoruz. Giderse gitmek istedigi için degil, bizim yüzümüzden gidecektir bu adam. Ama terkedilmeye alışık milletiz, keyif alma duygusundan daha cok bu duyguyu yasamayi bekliyoruz.

Bu adam bu takımda ne buluyor anlamıyorum. Türk olsa taraftardır der geçeriz herifin bizimle bir göbek bağı da yok. Üstelik rezil yönetim diğer oyuncuların üstüne gitmezken para için bu herifi göndermeyi düşünecek kadar ahmakken.
Şehir güzel. Esi mutlu. Parası iyi. Taraftar iyi.

Tek sorun sahada ve kulubedeki korkuluklar.

N5

Sneijder bizi bırakıp gidecek diyenleri çözemiyorum açıkçası,niye bıraksın taraftar tarafından çok seviliyor,maaşı iyi,eşi mutlu,istanbul gibi bir şehirde yaşıyor,yönetiminde Sneijderi gönderecegini düşünmüyorum bu sene ki performansına göre bence 1+1 sene şeklinde uzatılır sözleşmesi,olumsuz bakmayın her olaya

Takimin tek umut parcasi..

:love_heart:

Son düzenleme:
wesley-sneijder-over-hiddink.jpg

Sneijder: "Rakibimiz bize bir beden büyük geldi" dedi.

Hollanda'nın NOS televizyonuna maçı değerlendiren Sneijder, Alman ekibi karşısında yedikleri erken golden sonra güvenlerinin kaybolduğunu söyledi. Rakibe, maç boyunca çok fazla alan bıraktıklarını belirten Sneijder, "4-0 yenilmek üzücü. Bundan rakibin bizden iyi olduğu sonucu çıkar" değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki alınan sonuçların ardından Avrupa Ligi'ne odaklanmaları gerektiğini ifade eden Hollandalı yıldız, "Takım olarak elde edebileceğiniz en iyi sonucun, Avrupa Ligi olduğunu görüyorsanız, gerçekçi olmanız lazım. Bence Avrupa Ligi'ne konsantre olmalıyız. Belki grupta 3. olur ve Avrupa Ligi'ne katılırız" diye konuştu.

Borussia Dortmund maçının geride kaldığını belirten Sneijder, pazar günü oynayacakları İstanbul Başakşehir maçının kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Geçen Dortmund maçı bu :redface:

Geri
Üst Alt