Sneijder'den Süper Kupa Mesajı!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
wes600_Q1AKO.jpg

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder, Süper Kupa'da Fenerbahçe ile oynayacakları maç için hazır olduklarını söyledi; "Sezonun ilk ödülü olacak" dedi.

Detaylar GSC Portal'da

" Galatasaray taraftarlarına Twitter’da seslenen Sneijder “Süper Kupa maçı için hazırız. Sezonun ilk ödülü olacak. Haydi çocuklar” diye mesaj yazdı. "

:kupa: :icon_twisted::ka19::melo:

10 günlük antremanla bakalım napıcak sahada dökülürse olacakları düşünemiyorum forumda

En güçlü ve TEK silahımız Sneijder.

Çare Wesley Sneijder

I am the one who knocks!

Bu yıl beklemeye, umutlanmaya gerek yok. Süper kupa 'nın sahibi Fenerbahçe olacak.

Saha içindeki sorunlarımızı halletsek bile saha dışındakileri halledemeyiz. Fenerbahçe 3 temmuz mağduru olarak gösterildiği için, geçen yıldan beri topladığı şekilde ödülleri toplamaya devam eder. İsmail Kartal 'ın güvenoyuna ihtiyacı var, bundan iyi fırsat mı olur?

Ü.Aysal 'ın dostluk temennisi hakkındaki görüşüm de olumsuz.

2 kulüp arasında ipler o kadar gerildi, o kadar kutuplaştırıldı ki, bunun geri dönüşü yok. Artık FB-GS derbileri ya az vukuatlı geçer, yada çok vukuatlı. Çok vukuatlı geçeni de unutulmayacak, tarihe geçecek düzeyde olur.

Hadi bu düşüncemi yedirsin futbolcular bana.

Bu yıl beklemeye, umutlanmaya gerek yok. Süper kupa 'nın sahibi Fenerbahçe olacak.

Saha içindeki sorunlarımızı halletsek bile saha dışındakileri halledemeyiz. Fenerbahçe 3 temmuz mağduru olarak gösterildiği için, geçen yıldan beri topladığı şekilde ödülleri toplamaya devam eder. İsmail Kartal 'ın güvenoyuna ihtiyacı var, bundan iyi fırsat mı olur?

Ü.Aysal 'ın dostluk temennisi hakkındaki görüşüm de olumsuz.

2 kulüp arasında ipler o kadar gerildi, o kadar kutuplaştırıldı ki, bunun geri dönüşü yok. Artık FB-GS derbileri ya az vukuatlı geçer, yada çok vukuatlı. Çok vukuatlı geçeni de unutulmayacak, tarihe geçecek düzeyde olur.

Hadi bu düşüncemi yedirsin futbolcular bana.

Afiyet olsun .

@twtmel

Geri
Üst Alt