Sneijder'den Taraftarımıza Teşekkür

Burak Karaduman

Büyük Kaptan

fft81_mf1953609.Jpeg

Wesley Sneijder @sneijder101010 · 2 sa.

Sunu soylemek istiyorum, Bütün turk taraftarlarıma teşekkür etmek istiyorum bu galibiyet ve gol icin [HASHTAG]#cimbom[/HASHTAG]

Taraftarımızın sevgilisi,oyunuyla,disipliniyle,duruşuyla,her şeyiyle taşıdığı formanın hakkını sonuna kadar veren kimimize göre şimdiden efsane olmuş harika bi oyuncu .

Kelimeler WES için kifayetsiz . O wes'e bunu demiş bu bunu demiş tartışmaya dahii gerek yok . Sneijder Adamlığıyla Dünya'yı cebinden çıkaracak duruşuyla rakipleri kavuracak klasda bi isim bi kişilik bi star .

Cidden ne kadar yazı yazsak klasını anlatamayız,ne kadar destek versek azdır reis .ALLAH seni başımızdan eksik ETMESİN . ADAMSIN ADAM

ağlıcam ulan[attachment=11390:summer4.gif]

biz seni hakedicek naptık :016:

Ekli dosyalar

• summer4.gif
    summer4.gif
    11,4 KB · Görüntüleme: 173
Sneijder oynadigi 4 macta toplam 42 km mesafe kosmus :)

efsane olmasi için 2-3 sene daha kalmasi lazim. Ama Burak varken efsane olma ihtimalini düsük görüyorum. Harika asistlerini yedi çocugun.

Aslanım koçum benim :) Selçuk ve Burak denen sözde yerli yıldızlar umarım senden feyz alırlar bu sene :crushed:

Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor . İnşallah bizi bırakıp gitmez. Muslera Telles Melo Sneijder Bruma bu 5 liyle yola devam ederiz.

Geri
Üst Alt