Sneijder'den Zehir Zemberek Açıklamalar!

Bu sözlerin nesi yalanlandı? Sadece 1-2 yeri yanlış yorumlamışlar falan demek yalanlama sayılmaz zaten kulüpten de bir yalanlama yok.

Dursun da bugün şöyle demiş:

"Sneijder'in sözleri ister çarpıtılsın ister çarpıtılmasın GS ile ilgili bir şey söyleniyorsa GS gereğini yapacaktır."
Bence daha konuşulur bu açıklamalar.
'Sneijder birsey diyorsa biz yerine getirecegiz' demektir mi bu simdi?>

Sneijder mi gider yönetim mi

bence bunu tartışalım

Bu saatten sonra ikisinin birden kalması zor gözüküyor zira

Yonetimin gitmesi daha mantikli. Dursun hic bir sozunu yerine getirmedi, bu taraftar her zaman Sneijder i destekler hele ki karsisindaki Dursun ise.

Bu sözlerin nesi yalanlandı? Sadece 1-2 yeri yanlış yorumlamışlar falan demek yalanlama sayılmaz zaten kulüpten de bir yalanlama yok.

Dursun da bugün şöyle demiş:

"Sneijder'in sözleri ister çarpıtılsın ister çarpıtılmasın GS ile ilgili bir şey söyleniyorsa GS gereğini yapacaktır."

Bence daha konuşulur bu açıklamalar.

Dursun, Fatih İşbecer'in istifa etmesini sağlayarak kongre üyelerinin gözünde kredi kazandı.

Kulüp aracılığıyla Sneijder'in bu sözlerine hala yalanlamanın gelmemesi ve şimdi Dursun'un bu açıklaması tek bir anlama denk geliyor.

O da Sneijder'in yollanması.

Dursunun sneijder açıklamalrını dinledim, çok sinirlenmiş gibi yapmış resmen. Sneijderi göndermek için fırsat buldular bence şimdi bu oyunu sonlandıracaklar. Sneijder daha kalamaz burda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek'ten genel kurul üyelerine: "Hepinizin şeker bayramını kutluyor ve afiyet olsun diyorum."

oyarım laan seni dursun karşıma çıkma iki elim yakanda olacak bu herif beni cinnete getiricek az kaldı .. sneijder gidemez hele bu şekilde hainliktir resmen tiyatro oynadı sneijder gider dursun kalırsa ve bu taraftar hala uyursa fatura çok ağır olucak

fatih terimin geleceğine bir işaret daha

önden sneijderi göndertiyor ki kendisi göndermiş sanılmasın

oyarım laan seni dursun karşıma çıkma iki elim yakanda olacak bu herif beni cinnete getiricek az kaldı .. sneijder gidemez hele bu şekilde hainliktir resmen tiyatro oynadı sneijder gider dursun kalırsa ve bu taraftar hala uyursa fatura çok ağır olucak

Dursunu keserse ancak sen kesersin.Yoksa başka türlü gitmicek bu herif başımızdan :)

Dursunu keserse ancak sen kesersin.Yoksa başka türlü gitmicek bu herif başımızdan :)
valla dayanamıyorum yaa Canaydın - Canaldın derdik rahmetliye ama öpüp başın koy Canaydını hayatımda böyle bir adam görmedim inanılmaz ya şanlı Galatasaray taraftarına yakışmıyor Sneijderi gönderen net fenerlidir adam resmen dalga geçiyo kulüple.

Yukarida bjk li diye etiketlenen kisinin her cumlesine lehte aleyhte tartisma acilabilir , ilk 2 sayfada bazi mod ve adminler dahil akli selim yorumlarla "tamam ama oyuncu da bunlari soyleyemez..." Minvalinde yazilar yazmislardi

ben sadece tek cumleye alinti yapmak istiyorum o sozde bjk li denen uyenin

"baska oyuncu yapsa ...." Diye baslayan cumle .. Ben de bunu sormak istiyorum , bunca az ya da cok katki veren oyuncu var , hamza 6 ayda kendini yakti , dursun 1 senedir klubu batirdi peki sneijder ayni 1 senede ne yapti , butun sezon yatti digerleri gibi

bu adam bu kadar pohpohlandikca cizmeyi asti artik

3.büyüklerden akıl alacak değiliz.

Sneijder'i sorgulayacağına git görevini yap. Ahbabına yavuklusuna Galatasaray da görev vereni sorgula.

Bir yonetim savunuculugu degil , Gs nin su durumda her organi kabahatlidir , buna kongresinden yonetimine oyuncusundan teknik ekiplerine kadar sayabiliriz

fakat bu boyle diye sneijderin kendi isverenlerine bu sekilde konusma hakki yoktur , konusursa bunun bedeli olacaktir , yonetimi istemeyenler dahil bu aciklamalardan rahatsiz oldu , o kadar da uzun boylu degil dendi

adam akıllı 2-3 oyuncuyu alsınlar ondan sonra çine satabilirler

Geri
Üst Alt