Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.200
- 3.013
albayraktan emir mi aliyon
tez vakidte defolub gitmen dilegiylen.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
albayraktan emir mi aliyon CAPSIZ HERIF
Karabuk'e Italyan goturmeyelim lutfen.O da Drogba'yi cikarip Ceyhun'u almisti Karabukte
Iyi oldu hatirlattigin. Bundan daha sacma bir oyuncu degisikligi hayatimda görmemistim, bizim ile dalga geciyor zannediyordum.
Hangisi sensin cok guzelsin
Mancini hic degilse kadroda ne yaptigi belli oluyordu.Mancini tam dengeli oynatiyordu takimi.5-6 goller attirdi ama hocanin sanssizligi kanat oyunculari yoktu elinde.Simdi kanat oyuncularimiz var Prandelli kanatsiz oynatiyor.Neyin ne yaptigi belli degil resmen rastgele oynuyor herkes sanki hoca yok macta.Mancini hic degilse bunun gibi ŞL'de fark yedirtmedi.Mancini hoca bize Sneijderi kazandirdi ne istiyorsun.Fatih Terim formsuz dedigi Sneijdere Mancini guvendi su an onun sayesinde Sneijderi kazandik hakkini yeme.Hatta Mancini Selcuku kesecekti cok bilmis taraftarimiz hayir Xelcuk kesilir mi ya diye tehdit etti daha ne yapsin.Hocaya destek bile veren olmadi.İnanin Su Prandelliye verilen sure Manciniye verilmedi.Bir de Mancini'yi hala sevenler var.Onu da anlamıyorum
Kamera arkası tabii kiHangisi sensin cok guzelsin![]()
yalnız sato'nun mesaj ve başlığını ..ç etmişsiniz orjinali daha vi vurdulu kırdılıydıalbayraktan emir mi aliyon
Konu Melih Turan tarafından (Bugün Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
Anladim Kamera arkasinda saklanan şişman bir bayan oldugunu da öğrenmis oldukKamera arkası tabii ki![]()
Anladim Kamera arkasinda saklanan şişman bir bayan oldugunu da öğrenmis olduk![]()
Mancini hic degilse kadroda ne yaptigi belli oluyordu.Mancini tam dengeli oynatiyordu takimi.5-6 goller attirdi ama hocanin sanssizligi kanat oyunculari yoktu elinde.Simdi kanat oyuncularimiz var Prandelli kanatsiz oynatiyor.Neyin ne yaptigi belli degil resmen rastgele oynuyor herkes sanki hoca yok macta.Mancini hic degilse bunun gibi ŞL'de fark yedirtmedi.Mancini hoca bize Sneijderi kazandirdi ne istiyorsun.Fatih Terim formsuz dedigi Sneijdere Mancini guvendi su an onun sayesinde Sneijderi kazandik hakkini yeme.Hatta Mancini Selcuku kesecekti cok bilmis taraftarimiz hayir Xelcuk kesilir mi ya diye tehdit etti daha ne yapsin.Hocaya destek bile veren olmadi.İnanin Su Prandelliye verilen sure Manciniye verilmedi.