Sneijder'in Menajerinden Açıklama!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
141.jpg

Brezilya'da devam etmekte olan dünya kupasında sergilediği performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder'in, Galatasaray'da devam edip etmeyeceği hakkında menajeri açıklamada bulundu.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

pek parlak bir performans sergiledigi de söylenemez yani. ispanya macinda 2 tane net gol kacirdi.

ama kalmasina sevindim :D

Özgün Sancar sahiden bu görüşmeler i yapıyor mo helal olsun yani o olmasa spor medyasında da bir tane gerçek gazeteci yok.

İşediğimin havuz medyasına kapak olmuştur bu ;)

Adam amuda mı kalksın daha ne yapsın sizi ikna etmek için her seferinde diyor mutluyum gs'de kalmak istiyorum diye?

Prof oyuncu ne diyecek Gs ne lan ben giderim mi diyecek?Dünya kupası bitsin belli olur Van Gaal isterse gider Man-U'da oynama fırsatını kaçırmaz.

Prof oyuncu ne diyecek Gs ne lan ben giderim mi diyecek?Dünya kupası bitsin belli olur Van Gaal isterse gider Man-U'da oynama fırsatını kaçırmaz.

Hal ve tavırlarından belli eder gidecek olsa yaptığı açıklamalar gayet samimi geliyor bana hem manu bu sene avrupa'da yok sneijder gibi adam cl'siz ligi ne yapsın her ne kadar epl gibi kalite lig olsada.

Uzun zamandır bu kadar sevilip benimsenen bir futbolcu gelmiş miydi Galatasaray'a?

Baros-Kewell ikilisini sayabiliriz belki fakat Sneijder bir tık ötede sanki.

Hiç bir menajerin hiç bir sözüne inanmıyorum hepsi üçkağıtçı.

Ne fırsatı UEFA da bile olmayan bir Manu var...

İsterse 2.ligde olsun Man-U farketmez adamların sadece ismi yeter bu senede çıkış yaparlarsa herkes yine onları konusur.

Hal ve tavırlarından belli eder gidecek olsa yaptığı açıklamalar gayet samimi geliyor bana hem manu bu sene avrupa'da yok sneijder gibi adam cl'siz ligi ne yapsın her ne kadar epl gibi kalite lig olsada.

Keşke öyle olsa ama Van Gaal kafasını çeler isterse bence.Umarım gitmez.

Geri
Üst Alt