Sneijder'in Sözleşmesi Uzatılıyor

Melih Akan

Berlin Panteri
10072014_Sozlesmesi-uzatiliyor-.jpg

Taraflar, Sneijder’in sözleşmesini uzatmak için el sıkıştı.

Galatasaray’da, Milliyet’in dün duyurduğu, “Sneijder zirvesi” gerçekleşti.

Başkan Aysal, Hollandalı yıldızın İstanbul’a gelen babası ve menajeriyle masaya oturdu.

Hollandalı futbolcunun menajerliğini yapan babası ile ortağı Guido Albers, Başkan Ünal Aysal ile bir araya geldi. Beklentilerin aksine takımda kalmak istediğini bildiren Sneijder’in, 2016’da bitecek sözleşmesinin uzatılmasını talep ettiği bildirildi.

Başkan Aysal’ın da Dünya Kupası’ndaki performansı ile Avrupa devlerinin gündemine gelen yıldız futbolcuyu elinde tutmak istediği ifade edildi.

Yıllık 3.2 milyon euro alan Sneijder’in ücretine zam yapılması da planlanıyor. Hollandalı yıldıza ödenen ücretin bir miktar daha yukarıya çekileceği kaydedildi. Cim-Bom’da Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Semhi Kaya’nın yıllık ücretlerine zam yapılmıştı.

Radyospor

burak ve selcukun 3 aldigi yerde sneijderin en az iki katini almasi gerekir

sneijder'den cok yengemiz icin sevindim. gecen video'da bülbül gibi türkce sakiyordu :)

biz türkler cok duygusal milletiz yea :D

Çok abartılı ücretler ödeniyor gidişat iyi değil

Sneijder geçen sezon ki performansıyla , Muslera, Semih genel performanslarıyla zamı hak etmişlerdi zaten

Ama biri açıklasın Burak ve Selçuk çöplerine verilen paraları.. yazık cidden

Burak selçuk semih hakan balta sözleşmeleriniz yenilendi bi kötü oynayın çok pis söverim

Özellikle selçukla burak

Sneijder hepsinden fazla haketti

"FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter)profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le

2012-2013 sezonu 2. yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013 2.yarı sezonu için

2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000

EUR maç başı ücreti (herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) ödenecektir. Ayrıca

futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir."

Insallah insallah. Hersey para degildir. Mutlu oldugunu hep söylüyor zaten. Böyle adam tutulur.

Büyük futbolcu

3.2 + 1.3 + 0.5

Yılda 5 milyon euro alıyor zaten.

He adam derse selçuk 4 milyon alıyorsa ben 6 istiyorum orasını bilemem zaten.

Ama yönetim çok acaip yanlış işler yapıyor bu verdikleri paralar akıl karı değil.

Burak ve Selcukun 3 aldığı yerde Sneijderin aldığına laf atmak ve ahkam kesmek neyin kafasidir ??

I am the one who knocks!

O 20 milyon maddesi silinsin yeter.

2019'a kadar uzatılsın.

@Vasfi Vural gözümüz aydın şınaydırdaş :f50::f50:

sana demedim mi yine baharlar gelecek diye :melo::sopa:

hayatında Galatasaraya 10 lira dahi katkısı olmayan adam gelmiş burada ücretler çok yüksek diyor ya.....

Geri
Üst Alt