Sneijdersporlu musunuz Yoksa Galatasaraylı mı?

Hagi ve Drogba'ya karsi itibarsizlastirma operasyonlari yürütüldü mü?

Hayir. O zaman ne alaka bu iki ismi söylemenin manasi nedir yani.

Sneijder yerden yere vurulurken totalde 1 sezon adam gibi oynayıp geri kalan yarım sezonda doğru dürüst faydası olup olmadığı anlaşılamayan Drogba ne hikmetse Hagi'yle aynı kefeye koyuluyor, Sneijder ile beraber anılamıyor. Gülelim.

Aradaki fark bariz değil mi ki böyle gündeme geliyor.

Hagi: Futbolu bıraktı ve kendisine yakışır bir veda oldu.
Drogba: 1.5 yıllığına gelmişti. Adamın planı belliydi v eO'na uygun şekilde Amerika'ya gitti. Güzel vedalaşıldı.
Sneijder: İtibarsızlaştırılıyor.

Sneijderi seven bir tudorsporlugum. Şıklarda aradım bulamadım, olmaz olsun böyle anket.

Aslolan Sneijder

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

ZEEA4z.png

Sneijderi seven bir tudorsporlugum. Şıklarda aradım bulamadım, olmaz olsun böyle anket.

Mevcut kadrodan oyuncularla GALATASARAY özetlenecekse SNEIJDER elbette 3-5 isimden biridir. TARIK SEMIH DONK gibi cöpler degil

Sneijder neden gidiyor ?

cvp : Para, performans , taktik bahane . Tudor buyuk oyuncularla sikinti yasiyor. PAOK takiminda Berbatov ile ayni seyleri yasadi. Buyuk oyunculari , egolari yonetemiyor. Her takimda hoca-oyuncu sikintilari olabilir, ancak bunu medyaya yansitmamak sessizce halletmek lazim. Tudor ve yonetim bunu yapamiyor.

Sneijderin ,performansina, laf yapmak ayip. Adam gercekten berbat bir takimda elinden geleni yapti. En faydali oyuncularimizdan biriydi.
Sneijder gidebilir mi? Evet gidebilir ancak bu sekilde degil. Dogru transferleri yaptiktan sonra sessizce bu isi halledersin Sneijderi gonderirsin.

anket yok mu GERCEK GALATASARAYLIYIZ

Aferin insanları kutuplaştırın bravo. Bir sporda eksikti bu kutuplaşma.

Anlamsız altı boş bir kıyas olduğu için çok rahat söyleyebilirim ki

Sneijderspor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TarıkÇamdalSporluyum

sevgi farklıdır takımda kalma ve ilk 11 oynama durumu farklıdır. ben mesela hala drogba'yı takip ediyorum . o benım için hep Galatasaraylıdır amacım asla ötekileştirmek değil hakaret değil ama bu üslup bazılarını tam anlamıyla ifade ettiği için kullandım .
kimse Galatasaray'dan üstün değil.

senin gibi volkan demirelsporlu olacağıma 1000 kere sneijdersporlu olurum gizli üye

Çabamızın adı Galatasaray..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt