Sofiane Feghouli West Ham'a!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
sofiane-feghouli-galatasaray-1589793109-38821.jpg

Galatasaray'da son günlerin tartışmalı ismi Sofiane Feghouli ile, eski takımı West Ham ilgileniyor.

Cezayir basınından Feghouli iddiası geldi... “competition.dz”nin haberine göre, Galatasaray’da satılacaklar arasında yer alan Sofiane Feghouli’yle eski takımı West Ham ilgileniyor.

BELHANDA VE FEGHOULI'DEN FIFA'YA ŞİKAYET

Galatasaray'da yönetim kurulunun indirim isteğini kabul etmeyen isimlerin Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli olduğu ortaya çıktı.

Sarı kırmızılılarda başkan Mustafa Cengiz'in maaş indirimini kabul etmeyen iki futbolcu olduğunu açıklamasının ardından isimler üstünde tartışmalar başlamıştı. Transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in gönderilecekler listesinin başına yazdığı iki ismin birlikte konuyu FIFA'ya taşıdıkları öğrenildi. (AKŞAM)​

Westham bunu sittin sene almaz artik

Son iki sezon şampiyonluğumuza olan katkıları nedeniyle küfür etmiyorum. Belhanda ile Feghouli miatlarını çoktan doldurdu artık ne kadar erken giderlerse o kadar iyi.

West Ham mi..

Championship de bile hiç bir takımda oynayamaz bu keltoş.

sent via GSC

Hicbiri sozlesmesini doldurmadan gitmeyecek. Diagne'nin daha 3 senesi var. Feghouli, Babel ve Falcao'nun 2 seneleri var. Son iki yonetim (Dursun Cengiz) berbat sozlesmeler yaptilar.

transfer dönemi bitiyor bizimkiler daha yeni oyuncularla dalaşmaya başlıyor. yazın dalaşıp gönderseydiniz ya bu ikisini. herşeyimiz ters

Arap ligi dısında diye ekleyelim.Feghouli 5 buyuk ligde komik durumlara duser, dalga konusu olur.
Bizim burada Bundesliga takımlarının eski topçularından oluşan ekipleri var 50lik dayılar falan oynuyor orada bile sırıtır bu herif.

sent via GSC

Her oyuncuya boyle haberler yapılmalı ya da yaptırılmalı. Onemlı değil doğru olup olmaması piyasa oluşur haber çıkar yabancı gazetelerde. Fener yapıyor bunu

Kilit. Westham zaten beğenmediği için gönderdi bizim gibi salak mı bunlar?

Geri
Üst Alt