Sofiane Feghouli, Yarın İstanbul'a Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu uçağa binse 15 gün de havada kalır

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı puanı nedir ya ������
MYC yemeden önce verilen uyarı puanları var.Uyarı puanını sadece yöneticiler görebilir ama mesela benim iki tane uyarım var minör şeyler , bir tane daha alırsam muhtemelen myc yiyeceğim.Sarı kart cezası gibi düşün.

MYC yemeden önce verilen uyarı puanları var.Uyarı puanını sadece yöneticiler görebilir ama mesela benim iki tane uyarım var minör şeyler , bir tane daha alırsam muhtemelen myc yiyeceğim.Sarı kart cezası gibi düşün.
Anladım hocam teşekkür ederim.

böyle giderse feghouli geldiğinde bizim taraftar davul zurnayla karşılamak yerine nerede kaldın lan deyip bi güzel sopalamaya gidecek hava alanına

Yarın dediler işte :) daha çok yarınlar göreceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soyle ona bugun gelemyecekse bi dahada gelmesin

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam o adamın bugün İstanbul'da olması bekleniyor.
Ben hafta sonu bunu öğrendim. Hafta sonu da salı geleceğini söyledim. Dünde tüm ajanslar bugün İstanbul'da olmasını bekliyoruz diye haber geçti. Transferi ben yapmıyorum sonuçta. Bu adam bizim resmi oyuncumuzdur. Artık tuvalette sıra mı bekliyor da gecikiyor ayakkabısının tekini mi arıyor bilmiyorum ama bu adam bizim oyuncumuz.

Şüphesiz kayseri maçın da Tribündeki yerini alıp Yüce taraftarı selamlayacaktır .

FLAŞ/Can Akasra İstanbulda,Galatasarayın önemli taraftarlarından birisi olan Akasra İstanbula geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt