# Sofiane Feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzettiğim tarafını ikinci cümlede açıkladım aslında. Yetenek olarak değil de fizik olarak oyunda sürekliliğini demek istemiştim.

Evet o tarafı benziyor.Ben çok beğenirim kendisini hepte bizim takıma baya bi güç katıcak oyuncu olarak düşünmüşümdür kendisini.

Büyük oyuncu. Amrabat'tan iyi tabi, ama yabanci sinniri varken zor. +3 icin fazla lüks olur sanki.

2.7 teklif ediyor da eden kulüp hangisi?

Sen 3 verirsin Çinli kalkıp 8 verir.

Premier Lig kulübü falansa adam oraya gider haliyle.

antalya bile 2.7 verir
etoya 4 veriyolar

bu yaslı degıl mı

Feghouli'yi Kuyt'a benzetmek nedir

Futbol piyasasında Kuyt'a hiç benzemeyen sağ kanatlar sıralaması olsa Feghouli ilk 3'e girer

cuval dolusu para ile bi baskan gelse,

feguli-caner-m.topal 3'lüsü ile hızlı bir giris yapsak.

ne feghoulisi arkadaslar bu capsiz yönetim genc ve maliyeti düsük oyuncular getirebilirse bile öp de basina koy derim.

aynen öyle ama bildikleri bir halt yok. gidip italya 2'den adam bakiyor mallar. emre gürallar tt arenada mac filan izliyor :red:

Hamit + yasine verilen paraya alınır feghouli ama yok biz evlatları doyurmaya devam ederiz her zaman ki gibi elimizde kalan 3 oyuncuda ffp ayağına satılır.

Hamitle tarığın maaşına umutla olcanı ekleyince van der wiel ve feghoulinin maaşı çıkıyor. Şu saydığım 4 çöpün hiç bir kıymeti yok kadro içinde. Para yiyip duruyorlar. Para çok akıl yok bizde.

Muslera
Wiel Chedjou Denayer Telles
Veloso Selçuk
Feghouli Sneijder Podolski
Doumbia

Şu kadroyu rahatlıkla kurarız. Üste para bile kalır çöpler gidince.

Çöp oyunculara 1 2 milyon euro verince ffp yok sağlam oyuncuya 3 4 verince ffp den bahsediyolar bunun adı serefsizlik işbilmezlik falan değil.

aynen öyle reis. uefa bize 65 milyon euro toplam maasi gecmeyin demis. 65'i 25 oyuncuya böl toplam 2.6 milyon euro yapar. yani 3.kaleciye bile teoride bukadar para verebiliyoruz denetime girmeden.

Merak ettigim konu bu 65 Milyon gercekten sirf futbolcular icinmi? Yoksa hersey dahilinde mi, nebiliyim TD olsun yardimci td olsun personal olsun bunlar da mi dahil bu parnin icinde?

2 sene Avrupada olamıycaz çok zor transfer yaparız bu şartlarda özellikle kaliteli yabancı oyuncu gelmez

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene Avrupada olamıycaz çok zor transfer yaparız bu şartlarda özellikle kaliteli yabancı oyuncu gelmez

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında Elmander, Eboue, Melo, Ujfalusi vs. geldi.

Bir şekilde ya kupayı alırız ya da daha düşük ihtimal ilk 5'e gireriz. 1 sene ceza çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt